Primer pla de Camilo Blanes

La primesa extrema de Camilín, el fill de Camilo Sesto que ha salvat la seva vida

Camilo Blanes ha estat molt de temps ingressat i està patint les conseqüències

Camilo Blanes és famós perquè és el fill d'un dels millors cantants del país, fet que li ha portat problemes. Camilín, com és conegut popularment, no ha superat la mort del seu pare i porta arrossegant les seqüeles del trauma molt de temps.

Fa uns mesos va tenir un accident que l'ha fet obrir els ulls, però encara li queda un llarg camí per recórrer fins a estar completament recuperat.

Camilo Blanes ha travessat unes circumstàncies molt complicades perquè el seu entorn va començar a filtrar informació compromesa seva. Suposadament porta un estil de vida poc recomanable i la seva mare Lourdes Ornelas està força preocupada.

La mexicana ha intentat prendre el control de la vida econòmica del seu fill i no ha parat fins a aconseguir el seu propòsit.

Camilo Blanes tornant a la normalitat
Camilo Blanes es recupera favorablement, però ha d'anar amb compte | Europa Press

Camilo Blanes va heretar una fortuna que, segons el portal Vanitatis, supera els vuit milions d'euros i això li ha donat molts problemes. Hi ha persones que s'han apropat a ell pels seus diners, atreviment que ha acabat amb la paciència de la seva mare.

Lourdes, seguint la informació de l'esmentat mitjà, va aconseguir a mitjans de febrer aconseguir el timó de l'empresa de Camilín.

Ara sembla que ell s'ha adonat que ha de confiar en la família fins que estigui recuperat al complet i aquesta meta encara és molt lluny. Segons ha sortit publicat, fa mesos va estar en una festa fins a altes hores de la matinada i en tornar al seu domicili va tenir un accident.

Ell anava en bicicleta, així que l'impacte va ser força fort i els metges el van ingressar immediatament.

El fill de Sesto, el cantant més important d'Espanya, ha estat molt de temps a la Unitat de Cures Intensives d'un hospital madrileny. Ha perdut massa massa muscular i ara té problemes per fer una vida normal, així que ha de tenir cura. Cal que guanyi pes com més aviat millor per augmentar les seves defenses i recuperar la seva energia habitual.

Camilo Blanes va intentar seguir els passos del seu pare

Camilo Blanes sentia una gran admiració per Sesto, ja que ell també té un gran talent al món de la música i sap que el seu pare era el millor. Camilín va intentar provar sort al mercat musical, però els seus problemes no el van deixar continuar amb els seus somnis.

Segons ha sortit publicat, va intentar treure un disc, malgrat que va haver de canviar de plans després de patir una sèrie de cops.

Primer pla de Camilo Blanes mirant cap a un costat
Camilo Blanes ha superat una crisi important | Europa Press

Lourdes Ornelas va intentar incapacitar-lo per prendre el control de la seva vida i intentar portar-lo per un bon camí, però no ho va aconseguir. Els amics de Blanes asseguren que es troba perfectament i acusen la seva mare de voler aprofitar-se de la situació. El programa Socialité, presentat per María Patiño, va donar veu a un testimoni completament sorprenent.

Lourdes Ornelas assenyalant amb el dit
Lourdes Ornelas ha estat molt preocupada pel seu fill Camilo | EUROPA PRESS

Camilín sempre ha estat envoltat de gent i moltes persones han parlat amb els mitjans de comunicació. Hi ha qui acusa Lourdes de voler apoderar-se dels diners del seu fill, però ningú ha aportat cap prova contundent. Tot són rumors i l'únic que és clar és que l'hereu del cantant pot confiar en la bona voluntat d'Ornelas.

Camilo Blanes viurà vigilat durant un temps

Camilo, segons fonts de total solvència, ha pensat que el millor és compartir la seva vida amb la mare Lourdes Ornelas. En el passat van tenir algunes diferències, però s'hauria adonat que és una de les poques persones en qui pot confiar. Necessita ajuda i Ornelas estarà pendent d'ell fins que sigui necessari.

Camilo Blanes ha perdut massa pes, així que ha de recuperar massa muscular com més aviat millor. El suport de la seva mare l'ajudarà, ja que ella sempre ha estat amb ell. Junts aconseguiran superar aquest sotrac que ha estat a punt d'acabar en tragèdia.