La Primitiva deixa gairebé un milió i mig d'euros entre Barcelona i Lleida

El premi ha caigut en gran part a Barcelona tot i que també ha sucat una població de Lleida

Loterías y Apuestas de Estado
La Primitiva ha caigut amb força a Catalunya | cedida

El sorteig de la Primitiva d’aquest dijous, 15 de març, ha deixat un premi d’1.336.639,96 euros a l’administració número 336 de Barcelona. La curiositat de tot plegat, però, és que aquest premi de Primera Categoria compta només amb un bitllet encertant i, per tant, amb un únic i afortunat guanyador.

La fortuna de la Primitiva no s’ha aturat aquí i ha repartit sort a altres punts de la geografia catalana. La població barcelonina de Caldes de Montbui i la població lleidatana de Tremp han estat premiades amb un guany de segona categoria que ascendeix als 39.954,66 euros. En aquest cas, cada població catalana compta  també amb només un encertant per localitat.

Finalment, la combinació guanyadora del sorteig ha estat formada pels nombres 5, 9, 11, 20, 22 i 29. El complementari és el 33, i el reintegrament, el 0. El nombre Joker ha estat el 3794358 i la recaptació ha ascendit a 12.133.102 euros.

L’àrea metropolitana, la gran privilegiada

No és la primera vegada que aquests tipus de sortejos reparteixen sort a Catalunya. Tot i això, en aquest cas gairebé sempre hi ha una màxima: a més residents, més oportunitats de guanyar.

És per això, que l’àrea metropolitana és a l’ordre del dia. La gran efectivitat de Barcelona en aquest tipus de sortejos fa que el guany de ciutats o poblacions més petites de la geografia catalana —a excepció de Sort— sigui molt improbable.

lotería
La Primitiva ha caigut a Barcelona | Cedida

 

Barcelona, l’Hospitalet i Santa Coloma, premiades recentment

El passat 4 de març, per exemple, l'Administració de Loteries número 1 de Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès va rebre un premi valorat en 688.696,60 euros.

Dies abans, la Primitiva va repartir un total de 728.864,47 euros per cadascuna de les dues butlletes premiades en Primera Categoria. Precisament, un dels premiats d’aquest suculent premi va caure a l'Hospitalet de Llobregat.


Comentaris

envia el comentari