IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La princesa Elionor celebrarà la seva posada de llarg després de l'estiu a Astúries

Podria ser el pas previ de la filla dels Reis d'Espanya per acudir per primera vegada als Premis Princesa d'Astúries

Imagen de la princesa Leonor durante la Misa de Pascua en Palma.
Imatge de la princesa Elionor durant la Missa de Pasqua a Palma. | CatalunyaDiari.cat

La princesa Elionor tornarà a ser l'absoluta protagonista de la Família Reial espanyola després de rebre el Toisó d'Or. D'aquí molt poc temps, la filla dels reis d'Espanya Felip VI i Letícia farà la seva posada de llarg en un gran acte oficial a Astúries, concretament després de l'estiu.

La periodista i escriptora Ana Romero, autora de 'El Rey ante el espejo', ha estat l'encarregada d'anunciar que la Casa Reial ja està pensant en diferents opcions per celebrar així la posada de llarg d'Elionor de Borbó, el que serà tot un esdeveniment que la convertirà en un membre principal de la família, deixant així de ser la filla dels Reis per convertir-se oficialment en la Princesa d'Astúries.

Elionor farà la seva posada de llarg a Astúries

Sembla que la posada de llarg d'Elionor serà després de les vacances d'estiu, suposadament al setembre a Covadonga o a l'octubre a Oviedo: «La Princesa Elionor estarà a Astúries aquest any, al setembre en Covadonga o a l'octubre en la cerimònia dels premis. La Casa Reial sap que existeix expectació, té l'assumpte sobre la taula i busca diversos escenaris», ha dit l'escriptora.

La reina Letizia junto a sus hijas, la princesa Leonor y la infanta Sofía
La reina Letícia al costat de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia | CatalunyaDiari.cat

 

Podria ser un acte molt diferent de l'esperat, però el que és segur és que se celebrarà a Astúries, ja que la filla major de Letícia i Felip, igual que el seu pare abans de convertir-se en rei, també era Príncep d'Astúries, nomenament que va rebre directament Letícia Ortiz quan van contraure matrimoni.

El seu primer i gran acte oficial

«Astúries hauria de ser el lloc on comenci la posada de llarg de la futura Reina. A Sarsuela saben que els asturians volen que la Princesa vingui al Principat. [...] El problema és que la monarquia espanyola, a diferència de la britànica, no té un full de ruta establert. Aquesta Casa és extremadament cautelosa i anuncia els esdeveniments a l'últim moment», ha dit Romero.

Però de complir-se els rumors que apuntaven que la princesa Elionor finalment acudiria a l'entrega de Premis anuals Princesa d'Astúries, podria ser aquesta posada de llarg l'acte clau per acabar de confirmar-ho. A més, cal recordar que Elionor acudiria per primera vegada als 13 anys, edat a la qual el seu pare també va dir el seu primer discurs als premis per primera vegada.


Comentaris

envia el comentari