La princesa Elionor fa 13 anys preparada per afrontar una nova etapa

La filla de Felip VI i Letícia ha llegit un fragment de la Constitució Espanyola en un acte que commemora els 40 anys del text

La princesa Elionor al costat del seu pare el rei Felip VI en el seu primer discurs

La princesa Elionor al costat del seu pare el rei Felip VI en el seu primer discurs | CatalunyaDiari.cat

La princesa Elionor fa 13 anys aquest dimecres 31 d'octubre i inicia una nova etapa com a hereva del tron. En aquest dia tan senyalat, la filla del rei Felip VI i la reina Letícia no només celebrarà el seu aniversari, sinó que també ha tingut un paper protagonista en un acte commemoratiu dels 40 anys de la Constitució Espanyola.   

Aquest esdeveniment, que ha tingut lloc en la seu de l'Institut Cervantes de Madrid, Elionor ha intervingut per primer cop en un acte oficial. Després que el seu pare hagi pronunciat unes paraules, la princesa ha llegit un fragment de la Constitució

Els reis d'Espanya al costat de les seves filles, la princesa Elionor i la Infanta Sofia, en arribar a l'acte commemoratiu de la Constitució Espanyola
Els reis d'Espanya al costat de les seves filles, la princesa Elionor i la Infanta Sofia, en arribar a l'acte commemoratiu de la Constitució Espanyola | CatalunyaDiari.cat

 

Gran expectació per les primeres paraules d'Elionor

Els mitjans de comunicació han estat molt pendents de la primera intervenció davant un micròfon de la princesa d'Astúries. Els seus pares, Felip i Letícia, han estat preparant-la per un moment molt important en la seva vida. I és que el mateix rei d'Espanya va viure una situació similar fa uns quants anys. 

Va ser el 1981, també en el seu tretzè aniversari, quan el llavors príncep Felip va donar el seu primer discurs. En aquella ocasió va ser a l'entrega dels Premis Príncep d'Astúries d'aquell any. Ara, Elionor ha pronunciat les seves primeres paraules en públic, seguint les passes del seu pare.    

La Casa Reial dona més protagonisme a la princesa

Tot i que els seus pares han volgut protegir a Elionor i la seva germana Sofia, la princesa d'Astúries cada cop és més protagonista en els actes organitzats per la Casa Reial. No fa massa dies que va fer el seu primer gran acte públic, en la celebració del XIII Centenari del Regne d'Astúries.  

Gran recibimiento a la Princesa Leonor en Asturias
La Princesa Elionor va generar gran expectació en una visita a Astúries | CatalunyaDiari.cat

 

Un dels últims actes on també s'ha pogut poder veure a Elionor va ser en el centenari de la Coronació de la Verge de Covadonga. Els asturians li van donar una gran acollida en una de les seves primeres visites oficials al Principat. Ara, la princesa es dirigirà per primer cop als seus súbdits en un dia on no tota la Família Reial estarà present. 

El rei Joan Carles i l'infanta Helena no assisteixen a l'acte

Aquest dia tan important per l'hereva a la corona espanyola ha comptat amb dues grans absències. Tant el seu avi, el rei emèrit Joan Carles, com la seva tieta, l'infanta Helena, no hi podran assistir perquè tenen un acte a Santiago de Compostel·la, concretament un esdeveniment de vela de caràcter internacional. 


Comentaris

envia el comentari