Primer pla de la princesa Leonor saludant i mirant a càmera

La princesa Elionor, al descobert: les imatges del seu suposat xicot milionari

Elionor no comptava que pogués transcendir el que va passar

Elionor va celebrar fa pocs dies la seva graduació a l'UWC Atlantic College de Gal·les després de finalitzar els estudis de Batxillerat Internacional. Un moment en què els seus pares i la seva germana Sofia no van ser els únics acompanyants de la princesa. Segons sembla, el seu xicot també va estar present en aquesta important cita per a la noia i els seus companys de promoció.

La vida sentimental d'Elionor també desperta l'interès de la premsa alemanya. El diari Bunte assegura que la princesa té un nou xicot: Gabriel, un company de classe amb qui es va graduar el 20 de maig passat. Es tracta d'un jove nascut a São Paulo, Brasil, però que va créixer a Nova York i té dos germans menors.

El xicot d'Elionor va ser present a l'acte de graduació de l'UWC Atlantic College

Gabriel és fill d'una parella milionària de Brasil. La seva mare té èxit a la indústria de la publicitat i el seu pare és l'expert financer Drausio Giacomelli, que exerceix com a director de recerca de mercats emergents a Deutsche Bank Securitie des del 2007. Segons apunta la revista alemanya, viuen a Nova York en un elegant edifici d'apartaments al costat del riu Hudson, a prop de Wall Street, al districte financer de la ciutat.

Gabriel, la suposada parella de la princesa Leonor, amb el rostre pixelat
El xicot d'Elionor no va poder evitar un gest d'afecte que va quedar a la vista de tothom | Mediaset

A més a més, aquest mitjà informa que Gabriel parla portuguès, anglès i una mica d'alemany, a causa de les amistats del seu pare. Així mateix, a l'institut de Gal·les jugava a futbol, 'lacrosse' i feia classes d'art.

«Gabriel va anar a una escola secundària privada a Brooklyn on assisteixen els fills de les estrelles de rock i les supermodels», informa Bunte. Un centre amb un concepte d'aprenentatge semblant al de l'Atlantic College, li haurien transmès valors com «la inclusió i la diversitat». Un fet que seria punt en comú amb Elionor, atès que són interessos que la seva mestra va valorar positivament durant l'acte de graduació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Elionor ja va viatjar amb el seu amic especial a Espanya en una data molt assenyalada

L'amic especial de la princesa és el mateix que fa un any va acompanyar l'hereva a Madrid a la festa d'aniversari de la seva àvia Paloma Rocasolano. La presència del company de col·legi d'Elionor en una data tan assenyalada va fer saltar llavors les alarmes sobre la relació que els uneix. Des d'aquell moment són molts els que apunten que podria ser més que un amic o company de curs.

El rei Felip, Letizia Ortiz i les seves filles, Leonor i Sofia de Borbón, posant somrients a la graduació de Leonor
Gabriel va estar present a la graduació de la princesa Elionor a l'UWC Atlantic College | @CasaReal, Twitter

Durant l'acte de graduació, Gabriel és el noi que va estar al costat de la filla de Felip i Letícia. Un jove molt corpulent, bru i amb barba. A les imatges es pot apreciar en el moment on tots celebren el lliurament dels diplomes, ell li acarona el braç.

És, sens dubte, un gest cridaner. Sí, perquè la imatge de la mà d'un company sobre l'espatlla d'Elionor indica proximitat i familiaritat. Una circumstància que resulta cridanera tenint en compte que els seus pares hi eren presents.

La periodista Pilar Eyre, experta en assumptes de Casa Reial, ja va parlar del suposat xicot de la princesa indicant que tenia nacionalitat brasilera i americana. Es referia al mateix misteriós jove bru amb barba i cabell llarg arrissat que la va acompanyar al 70 aniversari de la seva àvia materna.

Ara, Elionor, després d'acabar els estudis de batxillerat s'enfronta a una nova i intensa etapa a la seva vida. A l'octubre, arribarà a la majoria d'edat i aquest mateix estiu iniciarà la seva formació militar a l'Acadèmia General de l'Exèrcit de Terra de Saragossa. Llavors, veurem si el seu nou acompanyant es deixa veure pel nostre país en alguna de les properes cites d'Elionor.