La princesa Leonor pronunciando un discurso

Cinc quilos per la dieta: el canvi físic de la princesa Elionor

L'alimentació de la princesa Elionor a l'escola de Gal·les deixa molt a desitjar

Diumenge, 31 d'octubre, la princesa Elionor feia 16 anys. La informació de l'hereva al tron és poca, per no dir inexistent. Des de Zarzuela s'encarreguen que porti una vida tan discreta i hermètica com sigui possible.

Durant les vacances de tardor del col·legi de Gal·les on estudia va venir a Espanya uns dies per descansar. Així va ser com va anar als Premis Princesa d'Astúries, però no se sap res sobre la celebració del seu 16è aniversari.

Elionor viu la seva etapa adolescent a milers de quilòmetres dels pares. La periodista Pilar Eyre vaticina un canvi físic i emocional durant els pròxims mesos. Creu que «ha de refermar la seva personalitat que, de moment, no la té o no la coneixem».

Tot allò que envolta la jove és un misteri. No se sap quines despeses té, si és presumida o es preocupa pel físic. Té un bloc a la revista 'Lecturas' on recentment ha advertit de la perillosa dieta que se segueix al col·legi gal·lès.

La princesa Leonor al seu internat a Gal·les
La princesa Elionor a l'internat de Gal·les | GTRES

El menú presenta un excés d'hidrats que provoca «un efecte letal sobre les alumnes espanyoles». Una alumna que va estudiar al centre confirma que va engreixar «cinc quilos per cada any que hi va passar».

De moment, Elionor presenta una figura esvelta i cuidada, com es va poder comprovar fa 15 dies durant la visita a Oviedo. Encara li queden un parell d'anys a l'internat, així que segons les dades podria tornar a Espanya amb 18 anys i amb 10 quilos més.

La periodista avisa d'un altre possible canvi que pot experimentar la princesa pròximament. No està del tot conforme amb el nas que té i sospita que podria recórrer a la cirurgia estètica com ja va fer Letícia.

Eyre la defineix com una jove «guapa, amb una cara que evidencia els trets clàssics de la seva herència borbònica. No sabem si intentarà remodelar-los en el futur».

Recorda una anècdota que va viure amb la seva tia àvia Pilar de Borbó quan es va plantejar la possibilitat de modificar-se el perfil. «Ni pensar-ho, s'han necessitat vint generacions per fer aquest nas», va deixar anar.

Pilar Eyre al 7è cicle Mirades d'escriptor a Màlaga el 24 d'abril del 2021
Pilar Eyre és una experta de la Casa Reial | EuropaPress

Elionor rep crítiques pel seu vestidor

Pel que fa al seu vestidor, Eyre és encara més crítica. Nota que «és elegant i té estil, però la seva forma de vestir, segons els experts, urgeix una ràpida modernització». Malgrat seva joventut, sempre intenten treure-li anys a sobre amb la roba.

Per això li recomanen peces menys clàssiques, que trenquin una mica amb les normes establertes des de Zarzuela. Gran responsabilitat d'aquest fet és de Letícia, que aposta per aquest tipus de dissenys per a la filla.

La princesa Leonor parlant als premis Princesa de Girona
Recomanen un canvi d'imatge de la princesa | GTRES

La princesa s'enfronta a un període de canvis on també hi haurà lloc per a l'amor. Des de la Casa Real, segons la periodista, l'empenyen per fer públic el primer xicot. Últimament han sortit un parell de noms, però tot apunta que es tractaven de bons amics.

Entenen que es troba en una edat propícia per conèixer nois i començar a relacionar-s'hi. Tanmateix, no volen que es topi amb algú qualsevol. Tractaran d'orientar Elionor perquè s'ajunti amb un jove amb inquietuds, intel·ligent i de bona família.

En realitat, pretenen que el futur nuvi de la princesa estigui a l'altura.

A l'internat gal·lès acostumen a fer festes, però l'hereva no ha aparegut a cap d'elles o va aconseguir esquivar les fotografies. De moment, Zarzuela confia plenament en ella.

Saben que segueix al peu de la lletra les indicacions que se li donen.

EL VÍDEO DEL DIA