La família reial durant la seva visita a Catalunya pel Premis Princesa de Girona

La princesa Elionor eclipsa a Barcelona a la reina Letícia

La reina Letícia va quedar en un segon pla respecte de la seva filla, lluint un senzill vestit negre

Ahir dilluns 4 de novembre, amb motiu de l’entrega de premis Princesa de Girona, la família reial es desplaçava fins a la ciutat comtal i la princesa Elionor es convertia en el centre de totes les mirades per ser el primer cop que presidia aquests premis, i com ja és habitual, els ‘looks’ de la reina Letícia, la princesa Elionor i la seva germana la infanta Sofia, han estat observats al mil·límetre.

La reina Letícia aposta per Pertegaz

Letícia va aparèixer amb un conjunt de pantaló i jaqueta de Pertegaz  per aquesta ocasió tan significativa, contrastant amb la imatge que havia ofert els últims dies en el seu 'tour' asiàtic, en què va enlluernar amb vestits colorits i originals.

 

La reina estava disposada a vestir de manera discreta per brindar tot el protagonisme possible a la seva filla Elionor, però tot i això va destacar per la seva elegància, sobretot per la  ‘blazer’ que duia, la qual estava adornada per unes plomes al final de les mànigues que li aportaven un toc distintiu i original al conjunt, que era sobri.

 

La família reial a Catalunya
La família reial a Catalunya | CatalunyaDiari.cat

La ‘blazer’ es pot trobar a la  pàgina web de Pertegaz per 890 euros i el pantaló per 325 euros. Com a complements, la reina va optar per unes sabates de pell de cocodril de Manolo Blahnik i una bossa de mà de Magrit.

La princesa Elionor i la infanta Sofia brillen pel seu compte

Qui va destacar de valent però, va ser la seva filla Elionor, que en aquesta ocasió tan especial que s’estrenava a Catalunya i a més, parlant català, va apostar per un conjunt de vestit i jaqueta de teixit ‘cropped’ en color vermell, amb uns botons de color daurat que aportaven elegància al conjunt; tot acompanyat per unes ballarines de color vermell també.

 

La princesa Elionor va ser la protagonista del dia
La princesa Elionor va ser la protagonista del dia | CatalunyaDiari.cat

La seva germana la infanta Sofia, no va quedar-se enrere quant a elegància, i tot i que va tornar a cedir el protagonisme a la seva germana,  va destacar amb un modern vestit blanc que ja havia estrenat durant el cinquè aniversari de la proclamació del rei Felip VI; ella també va apostar per unes ballarines, i de la mateixa que la seva germana, per dur el cabell pentinat al natural en forma d’ondulacions.

 

La infanta Sofia amb un modern vestit blanc
La infanta Sofia amb un modern vestit blanc | CatalunyaDiari.cat

També et pot interessar...