Primer pla d'Elionor

La princesa Elionor explica per què ha decidit tallar amb el seu xicot

Elionor és conscient que tohom sap el seu secret

La vida d'Elionor pot arribar a ser molt atrafegada, plena d'esdeveniments i nombrosos viatges. No obstant això, de moment li estan respectant els estudis. A causa d'aquest ritme de vida, no totes les persones que vulguin estar al seu costat ho aguantaran i ho entendran.

De moment, la princesa Elionor està centrada en els estudis de segon de batxillerat a Gal·les. Només falten uns dies perquè torni de nou a Espanya amb motiu de les vacances de Nadal. L'últim acte on es va veure Elionor va ser als premis Princesa d'Astúries i ara, a la seva pròxima estada a Espanya, a més d'estudiar, aprofitarà per deixar-se veure.

Elionor continua molt centrada en els estudis

Només queden uns mesos perquè digui adeu a Gal·les i finalitzi els estudis de batxillerat. L'internat no només li ha servit per centrar-se i estudiar, sinó també per conèixer moltes persones d'altres nacionalitats i compartir moments únics.

A l'estiu d'aquest any, cal recordar que la revista ¡Hola! va fotografiar un adolescent que acompanyava Felip, Letícia, Elionor i Sofia. Els rumors no van trigar a arribar-hi, ja que no era un familiar i el jove anava vestit amb una dessuadora de l'internat UWC Atlantic College. La periodista Pilar Eyre, especialitzada a la casa reial, va afirmar que es tractava del xicot d'Elionor. Segons Pilar, tots dos haurien coincidit estudiant a l'internat: el noi feia l'últim curs de batxillerat i la princesa, el primer.

La fotografia es va fer a l'abril d'aquest any quan la família reial visitava Paloma Rocasolano, mare de Letícia i àvia d'Elionor i Sofia. Amb motiu del 70è aniversari de l'àvia, el jove ja va aparèixer en aquesta emotiva trobada familiar. Després, van tornar a ser vistos junts, en companyia de la família d'Elionor, en unes vacances privades a l'estiu que van tenir a les illes Eòlies, al nord de Sicília.

Ara, tal com ha confirmat el mitjà Voz Populi, la relació entre tots dos s'hauria acabat. El motiu n'ha estat la distància, ja que el jove tenia un any més i ja va acabar els estudis; per tant, va abandonar l'internat. Segons Pilar Eyre, el jove de nacionalitat estatunidenca i brasilera hauria tingut una relació amb Elionor durant uns mesos. No obstant això, la relació no va aguantar la distància entre tots dos.

El futur d'Elionor quan abandoni l'internat de Gal·les

Tal com va fer el seu ex-xicot, Elionor també abandonarà l'internat per estudiar una carrera, però no sabem on i quina serà. Fa poc s'ha confirmat que la princesa estaria interessada a estudiar Dret per entendre millor les lleis i poder governar amb més seguretat.

Foto d'Elionor als Premis Princesa d'Astúries 2022
La princesa Elionor als Premis Princesa d'Astúries 2022 | Europa Press

A més d'això, també comenten que Elionor es formarà en estudis militars com va fer el seu pare Felip. Començarà aquests estudis la tardor de l'any que ve i li vindran molt bé per ser capitana dels tres exèrcits, tal com ho és ara el seu pare. Així, es formarà en tres acadèmies: la de l'aire a San Javier, a Múrcia; la de terra a Saragossa; i la de l'armada a Marín, a Pontevedra.

Segons es coneix, primer se centrarà en els estudis militars i, quan els finalitzi, optarà a estudiar una carrera universitària. Té molts punts la carrera de dret, encara que no està confirmada que sigui aquesta, però el seu pare també es va decidir per aquest grau.

Com que el seu paper és el de futura hereva, cal recordar les paraules que va dir la seva mare Letícia fa dos anys pel que fa als estudis de la seva filla Elionor: «Estudiarà la carrera que vulgui, no aquella que hagi d'estudiar», va subratllar la reina.