Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

La princesa Elionor, preocupada: algú especial té un problema de salut

La princesa Leonor sap que és una qüestió greu

La princesa Elionor es troba a Gal·les estudiant, però això no treu perquè estigui al dia del que passa a la seva família. Per exemple, ha pogut conèixer que els seus oncles Iñaki i Cristina estan negociant el seu divorci. Tot i que això no és tot, també ha descobert una situació que l'ha fet preocupar-se molt per una persona molt especial.

En concret, ha sabut que la seva cosina Carla Vigo està patint per la salut. Ella mateixa ha estat la que ha fet servir les seves xarxes socials per fer-ho públic. Per això tot el seu entorn està realment preocupat.

Leonor, perplexa davant l'ostentació de sinceritat

La filla gran dels Reis ha vist aquests dies que la filla de la seva tieta Érika ha comunicat una cosa inesperada. En efecte, ha fet ús del compte a Instagram per explicar als seus seguidors que està afrontant una situació molt complicada. Ha revelat que pateix bulímia.

Elionor és conscient que la Carla és molt activa en xarxes i per aquest motiu ha decidit utilitzar-les per explicar què li passa. Ho ha fet mitjançant un vídeo on ha explicat que exactament se li ha diagnosticat un TCA, un trastorn de la conducta alimentària. Si escau, està relacionat amb l'autopercepció i la distorsió de la seva imatge corporal.

La germana de la infanta Sofia ha estat testimoni que la seva cosina ha explicat: «Vaig començar a veure'm malament. Als 14 anys vaig començar a fer coses perjudicials per a mi. Però va ser amb 8 o 9 anys quan vaig començar a veure'm malament al mirall».

«Era una nena i no sabia què m'estava passant. No ho vaig saber identificar perquè tampoc ningú m'havia parlat. És una cosa que t'acompanyarà tota la vida, però tens èpoques».

Primer pla de Carla Vigo
Leonor ha vist Carla Vigo explicar la seva situació a les xarxes | Europa Press

De la mateixa manera, ha relatat que «vaig anar al metge de capçalera i em van enviar a la psiquiatra». Així és com ha rebut ajuda professional, de la qual ha destacat especialment que «em serveix molt la teràpia de grup».

Una de les coses que més ha sorprès del seu testimoniatge és que ha confessat que ha hagut d'estar ingressada recentment per aquest problema.

Elionor descobreix el dur testimoniatge de Carla Vigo

L'hereva al tron no només ha vist Vigo reconèixer el problema que té, sinó també explicar en quin punt és el mateix. Amb total sinceritat, ha admès que «de moment, no he sortit perquè he tingut recaigudes. Recuperar-me com a tal, no».

«Recuperar-se del tot és molt complicat, passa com els alcohòlics, que mai no es recuperen del tot. He d'anar amb compte amb certs comportaments».

Elionor ha pogut comprovar que la seva cosina no ha dubtat a reconèixer de la mateixa manera quins han estat i són els seus pilars davant d'aquesta problemàtica. Ha afirmat: «El meu suport han estat els meus amics i la meva família. També em dono suport al ball, perquè m'ajuda a no pensar en res i a cuidar-me de tot».

Muntatge amb fotos d'Elionor i Carla Vigo.
Elionor sap que la seva cosina té a la seva família un gran suport | Catalunya Diari

Elionor segur que és conscient de l'important pas que ha fet la Carla admetent-ne la bulímia. I és que ha donat visibilitat a un trastorn que afecta moltes altres persones al nostre país. A això també hi ha contribuït que la jove ha realitzat més publicacions sobre el TCA.

En els darrers dies, ha compartit la publicació d'una psicòloga que fa referència a allò que són les distorsions cognitives en els trastorns de la conducta alimentària. Distorsions com ara la lletjor radiant, la comparació injusta, el joc de la culpa i fins i tot la desgràcia reveladora.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!