Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor reapareix a Espanya i tothom es fixa en el mateix detall

Elionor sorprèn tothom amb la seva vestimenta

Elionor tornava a aparèixer en públic aquest dissabte. Era la primera vegada que se la podia veure a Espanya després de finalitzar el curs escolar a l'UWC Atlantic College de Gal·les. S'havia especulat molt durant els darrers dies sobre quin seria el lloc escollit per Zarzuela perquè es produís aquest retrobament amb els mitjans.

Finalment, va ser en un acte cultural, de manera inesperada. Intenten que tot sigui molt natural, en un intent per normalitzar la situació. Sens dubte, és una mesura molt encertada de part dels reis.

La reaparició d'Elionor no va ser ni a l'entrega dels Premis Princesa de Girona ni a Palma amb els seus pares. Se la va poder fotografiar a la sortida del teatre després de gaudir d'una obra en companyia de la seva família.

Era un dels diversos plans privats que organitzen Felip i Letícia i que no inclouen a l'agenda institucional. És molt habitual que es deixin veure als cinemes o als teatres de la capital. Com uns espectadors més.

La princesa Elionor i la seva família
Elionor va sorprendre amb el seu vestit i amb les seves espardenyes de falca | EUROPA PRESS

La Família Reial va acudir al Teatre Canal per delectar-se amb l'obra De Sheherazade , dirigida per María Pagés i El Arbi El Harti. Als monarques se'ls va poder veure amb una indumentària casual. Però allò que més va cridar l'atenció va ser l'aspecte de la princesa.

Comença a mostrar que ja és una adulta i així ho demostra tant amb els seus actes com amb el seu vestuari. Va lluir un vestit túnica estampat i unes espardenyes de falca molt altes que no van passar desapercebudes a ningú. També portava una bandolera, que també està molt de moda entre els adolescents.

La germana d'Elionor també es va decantar per un look molt estiuenc. En el seu cas, va optar per un minivestit, una sobrecamisa texana i unes espardenyes també de falca. D'alguna manera, també segueixen l'exemple de la reina, que és molt aficionada a aquest tipus de calçat tan estiuenc.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
La princesa va tornar fa uns dies a Espanya | GTRES

Ella va decidir anar a l'esdeveniment amb un aspecte més senzill, però no pas menys elegant. Va decidir vestir una samarreta negra, amb pantalons blancs i unes ballarines. Va preferir la comoditat abans que els centímetres que podien donar-li les falques, cedint així el protagonisme a les filles.

Les dues joves ja estan de vacances després de finalitzar les classes als seus respectius centres acadèmics. Ara procuren recuperar energies després d´un curs molt intens, sobretot per a la princesa. Va passar molts mesos fora de casa i ara intenta aprofitar el temps al costat dels seus.

Els reis tenen previst gaudir d'uns dies de descans a Palma. Tot seguit, volen començar les seves vacances privades en algun lloc fora d'Espanya. És un costum que tenen des de fa anys i és innegociable.

Elionor prepara la seva agenda oficial

Elionor, de moment, se centra a recuperar energies. Això sí, a Zarzuela no paren d'arribar peticions perquè la princesa participi en tota mena d'esdeveniments. Un dels darrers procedeix de l'ajuntament murcià de San Javier.

Segons Vanitatis, hauria sol·licitat a la Casa Reial que l'hereva es desplacés fins al municipi per inaugurar el teatre d'hivern. Dona la casualitat que també portarà el seu nom. Si  acceptés, haurien de buscar-li una data que encaixés amb el seu calendari escolar.

Hauria de ser abans que comencés el curs vinent o s'hauria de deixar per a finals d'octubre. És en aquesta època quan té lloc el lliurament dels Premis a Astúries, que és una cita que no es pot perdre.

Elionor acabarà l'any que ve la seva etapa a l'institut. Durant els últims mesos ha estat molt centrada en les seves obligacions acadèmiques, per això amb prou feines va mostrar-se a actes oficials. Els pares no volen que res afecti el seu rendiment.