Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor se n'assabenta des de Gal·les: enxampat amb una altra dona

Elionor s'assabenta de tot el que li passa a la seva família

Elionor porta una vida molt tranquil·la a Gal·les. Fa poc, la princesa se la tornava a veure en una trobada familiar i acompanyada per algú molt proper, que presumptament seria el seu xicot.

Des de l'estranger segueix amb molta atenció tot el que passa a Espanya, sobretot els seus familiars. I és que darrerament s'ha rumorejat sobre un possible distanciament entre la seva cosina Victòria Frederica i Jorge Bárcenas.

Per a sorpresa d'Elionor, el DJ va ser vist amb una altra noia. Una jove molt coneguda per estar relacionada amb la família reial. Ens referim a Mar Torres, que en el passat va tenir una relació amb Froilà.

Tant Bárcenas com Torres van coincidir el cap de setmana passat en un restaurant del centre de Madrid. Durant uns minuts van mantenir una conversa, cosa que va sorprendre alguns mitjans de comunicació.

Diuen que Mar es troba en un dels millors moments de la seva vida. Ja ha donat per oblidada aquella etapa en què es va veure assetjada pels mitjans de comunicació. Ara no vol ser una altra vegada el focus mediàtic.

Cada vegada que té una càmera davant fuig espantada. No diu res de la seva vida privada i encara menys de la seva relació d'amistat amb el nebot del rei.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
Elionor està pendent del que li passa als seus cosins | GTRES

Per part seva, el DJ no travessa una bona etapa. Són molts els que diuen que estaria patint una crisi sentimental amb la filla d'Elena de Borbó. Victòria Frederica ha aparegut en públic diverses vegades i sempre sense el seu noi, fet bastant curiós.

En principi, Elionor no s'hauria de preocupar per l'última foto de Mar i Jorge. Sembla que s'hauria tractat d'una trobada casual. Després de parlar durant uns minuts, els dos joves es van acomiadar amb un parell de petons i van tornar a seure a les seves taules.

El que no se sap és què van parlar. Recordem que Mar va estar molt unida a Victòria Frederica quan va tenir una relació amb Froilà. Possiblement, tots dos van aprofitar el moment per posar-se al dia sobre les seves relacions respectives amb els nets del rei emèrit.

El DJ sempre ha estat molt discret i sembla que continuarà en aquesta línia. Quan li pregunten sobre la possible ruptura prefereix guardar silenci. No fa cap declaració i decideix refugiar-se al seu grup d'amics.

Imatge de Jorge Bárcenas amb Mar Torres.
La foto de Mar Torres i Jorge Bárcenas hauria preocupat molt a Elionor | Europa Press

Elionor viu la seva relació amb més discreció

Elionor pot viure la seva relació d'una altra manera. Es troba molt allunyada de casa seva i de la mirada de la premsa espanyola. És pràcticament impossible aconseguir una foto de l'internat on estudia.

L'última notícia que se'n sap és que havia anat a l'aniversari de la seva àvia, Paloma, acompanyada d'un noi. Alguns mitjans diuen que es tractaria d'un amic de classe, que hauria aprofitat la Setmana Santa per acompanyar-la durant les vacances.

Va tenir el vistiplau dels reis, que el van acollir amb els braços oberts a Zarzuela. Fa uns mesos, unes companyes del centre acadèmic ja van confirmar el seu interès per un noi de l'internat. El poc que se sabia és que no parlava espanyol, que era alt i maco.

Elionor, a diferència dels seus cosins, pot gaudir de la seva relació sense tanta pressió mediàtica. A Gal·les aconsegueix passar desapercebuda.