Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor talla totes les seves relacions amb els seus cosins per una foto

Elionor ja no té relació amb els seus cosins

Fa temps que Elionor no té relació amb els seus cosins, i amb el pas del temps aquestes diferències no han fet més que augmentar-se.

Mentre la filla dels reis continua formant-se a l'estranger i s'encarrega de complir les obligacions institucionals, els seus cosins han seguit per un altre camí molt diferent.

Per començar, els fills de la infanta Cristina fa temps que resideixen cadascun en una ciutat diferent.

Imatge de la princesa Elionor.
La princesa Elionor està centrada en els seus estudis   | GTRES

Cal remarcar que l'exdona d'Urdangarín ha fixat la seva residència a Suïssa, on la família es va traslladar el 2013, mentre que Iñaki es planteja tornar a Barcelona ara que s'han divorciat.

La veritat és que els seus fills han preferit mantenir-se en un segon pla respecte a aquest tema, però deixaven molt clar que els segueixen donant suport a tots dos.

«Jo prefereixo no dir res perquè és un tema familiar, són coses que passen i ho parlarem entre nosaltres. Tots estem tranquils, tots ens estimem igual i res més», assegurava Pablo Nicólas, que es convertia en el portaveu de la família .

Fotomuntatge d'Irene Urdangarin i Elionor de Borbó
Irene Urdangarin i Elionor de Borbó tenien molt bona relació | Catalunya Diari

Juan Valentín Urdangarín, el fill gran, fa un temps que viu a Madrid, i sempre ha procurat mantenir-se allunyat del focus mediàtic. El jove es caracteritza per ser molt discret i haver desenvolupat labors socials a diverses ONG's.

Mentre que Pablo ha resultat ser un autèntic fanàtic de l'esport com el seu pare i fa temps que juga al F.C. Barcelona d'handbol.

D'altra banda, Miguel és un estudiant molt brillant i actualment resideix a Londres, on cursa estudis de Ciències del Mar.

I la petita de la família, Irene, és l'única que viu amb la seva mare a Suïssa, on estudia a la prestigiosa Escola Internacional de Ginebra.

Però si alguna cosa tenen en comú els fills de Cristina és que van deixar de tenir contacte amb les seves cosines Elionor i Sofia des que explotés l'escàndol del cas Noós.

Elionor i Sofia, les grans absents a la imatge de la discòrdia

Quan Letícia i Felip van apartar als Urdangarín de les seves vides, també els van treure tots els títols i automàticament van deixar de formar part de la família reial.

Una situació que es repeteix amb la infanta Elena, que mai no ha acabat de tenir bona relació amb la seva cunyada.

Tot i que ella no s'ha vist embolicada en cap escàndol que pogués afectar la Casa Reial, tampoc passa per alt la tensió entre Letícia i els seus pares i la seva germana.

Victòria Frederica i el rei emèrit
Victòria Frederica amb el seu avi | GTRES

Així, decidia seguir el seu camí, igual que els seus fills. Sens dubte, Victòria Frederica i Froilà són els nets que més mals de cap li han portat a Joan Carles.

No obstant això, curiosament són aquells a qui se sent més unit. Froilà sempre s'ha caracteritzat per ser un jove rebel i les seves trastacades han acaparat nombrosos titulats.

Mentre que la seva germana s'ha acabat convertint en tota un it girl que arrasa a les xarxes socials. No hi ha dubte que l'estil de Victòria Frederica crida l'atenció, i per això s'ha convertit en tot un reclam per a la premsa.

L'infanta Cristina fa un montatge amb els seus fills
La infanta Cristina amb els seus fills   | Cedida

De fet, fa poc concedia la seva primera entrevista a la prestigiosa revista Elle, on s'obria sobre la seva personalitat i inquietuds.

Al contrari que les seves cosines Elionor i Sofia, tant els fills de la infanta Cristina com els de la infanta Elena sempre han estat molt units als seus avis, Joan Carles i Sofia.

I per mostra, la imatge recent que compartien des d'Abu Dhabi, on l'emèrit presumia molt orgullós de la visita de tots els seus nets, amb la notable absència de Froilà.

Una instantània que també feia parlar, i que molts atribuïen un possible muntatge amb Photoshop.

Certs detalls com l'absència de les cames de Pablo Urdangarín o l'estranya forma que adquireix el braç de Victòria Frederica feien sospitar.

No obstant, poc després difonien una segona imatge amb què es descartaven totes les sospites.

De moment, no sabem què haurà opinat Elionor d'aquest retrobament on ella i la seva germana Sofia semblen sobrar. Es repetirà en algun moment aquesta mítica instantània estiuenca en què apareixien tots els cosins?