IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les princeses europees s’inclinaran davant la reina Letícia

És vox populi que la monarca espanyola no té bona relació amb algunes de les futures reines, malgrat que això no les lliurarà de l’obligació de fer-li una reverència a Letícia.

La reina Letizia luciendo por primera vez la tiara Cartier
La reina Letícia espera assistir a la cita del 26 de Maig | CatalunyaDiari.cat

Sembla ser que ‘Joc de Trons’ no es tracta només d’una sèrie, i que les tensions i disputes que tenen lloc a la ficció de HBO no són massa diferents de tot el que passa a la vida real. I si no, que li preguntin a la reina Letícia, que ja es frega les mans amb la magnífica ocasió de revenja que se li presenta en poques setmanes.

L’aniversari de Frederic de Dinamarca, la causa de tot

I és que el pròxim 26 de Maig té lloc un esdeveniment importantíssim en el calendari de tots els monarques europeus: el príncep Frederic de Dinamarca compleix 50 anys. I amb motiu d’una ocasió tan especial, tindrà lloc una celebració que durarà un total de 7 dies, i que sembla més pròpia d’un rei que d’un hereu al tron.

És en aquest moment quan entra a escena el conflicte internacional que existeix entre algunes princeses i la reina Letícia, ja que en cas que els monarques espanyols decideixin assistir, s’obrirà la caixa de pandora  i es plantejarà una situació si més no curiosa, i que de ben segur serà el centre de les mirades dels paparazzis. 

Letícia contra el món

A dia d’avui, Felip i Letícia són dels pocs membres reials de la seva generació que ja han esdevingut reis. Gairebé tots els altres encara estan esperant el seu torn mentre exerceixen el seu paper de prínceps hereus. I sembla que això a la reina li encanta.

I és que de la mateixa manera que no aparenta tenir massa bona relació amb la seva sogra, tampoc compta amb la simpatia de la majoria de futures reines. Només cal buscar informació sobre la reialesa durant els passats mesos i sobre les últimes trobades que han tingut Letícia i les princeses per saber-ho.

Maria Chantal de Grecia haurà de fer una reverència a la reina Letícia
Maria Chantal de Grècia haurà de fer una reverència a la reina Letícia | CatalunyaDiari.cat

 

Criticada a nivell internacional

La princesa consort de Dinanamarca Maria Chantal de Grècia és una de les primeres a la llista ‘d’enemigues de la reina’, gràcies als comentaris que va fer públicament poc després de la sonada topada que va tenir lloc entre Sofia i Letícia unes setmanes enrere, i dels quals se’n van fer ressò diversos mitjans. Va dir literalment «Per fi ha mostrat la seva vertadera cara».

Però no és la única amb la que ha tingut problemes, ja que al 2010 també va tenir un fort enfrontament amb les princeses de Dinamarca, d’Holanda i de Noruega per veure qui passava primer quan es van creuar – encara que soni increïble i ridícul, és totalment cert-. Des de llavors, existeix certa tensió entre elles.

Així que el pròxim dia 26 Letícia té l’ocasió perfecta de quedar per sobre d'elles, ja que en disposar d'un rang superior tots els hereus assistents i les seves parelles tenen l’obligació d’inclinar-se al seu pas. És a dir, que a excepció de Màxima d'Holanda, que també gaudeix ja del títol de reina, Letícia podrà rebre reverències de tres de les seves màximes rivals en aquest 'Joc de Reines'. I ja sabem que això de mirar per sobre de l'espatlla és quelcom que li agrada molt a la reina d'Espanya.

 
Maria de Dinamarca y Màxima d'Holanda, enemigues de Letícia
Maria de Dinamarca i Màxima d'Holanda, enemigues de Letícia | Catalunya Diari
 

 


Comentaris

envia el comentari