YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El principal obstacle entre Ana Soria i Enrique Ponce

Segons informa la periodista Isabel González, la filla del torero no accepta a Ana Soria

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
Ana Soria no és acceptada per la filla d'Enrique Ponce | Twitter (@lecturas)

El romanç protagonitzat per Enrique Ponce i Ana Soria podia no ser tan idíl·lic. Fa uns dies informàvem que Enrique Ponce estaria pensant a tornar amb Paloma Cuevas, i ara informem que la filla gran del torero no accepta a Ana SoriaQuan s'inicia una relació i un dels dos té fills, és evident que aquests han d'acceptar la nova parella, si no tot es torna molt complicat i el conflicte amb els fills acaba afectant la relació.

 

La filla gran del torero, un obstacle per a Ana Soria

Així ho explicava dijous Isabel González a la crònica rosa del programa de ràdio ‘Es la mañana de Federico’: «La filla gran és l'obstacle principal d'Ana Soria, segons ens ha arribat. Recordeu que va anar a una plaça de toros amb la filla petita i amb la gran no? Enrique està tenint problemes amb ella. I el que ens explicaven és que Ana Soria, quan s'assabenta d'aquesta història, s'enfada i fa que Enrique publiqui una fotografia a Instagram amb el gos i la seva mà. Però Enrique s'ha adonat que ha comès un error bombardejant el matrimoni», ha revelat.

 

A més, la periodista Beatriz Cortázar ha informat sobre com és l'entorn d'Ana Soria:«M'han parlat i m'insisteixen que la persona que més imposa no és Ana Soria ni Enrique, ni el padrí Baltasar Garzón, sinó la mare. La mare d'Ana Soria. El pare, em comenten, és una persona encantadora i agradable. Molt taurí. Afable. Es va casar dos cops, i té fills del seu primer matrimoni i Ana és del segon. Qui té més personalitat i caràcter és la dona. Ana s'assembla més al seu pare, però té molta influència de la seva mare», va dir a esRadio.

La parella amplia la família

Enrique Ponce i Ana Soria han decidit respondre a l'allau de notícies publicant una tendra imatge a Instagram en què mostren la seva nova mascota: un gosset i les mans entrellaçades de la parella, demostrant així el seu amor. 

A l'interior d'un cotxe, la mà dreta d'Enrique Ponce sobre la d'Ana Soria, que té a la falda al seu gos.
Aquesta és la foto que Enrique Ponce ha fet servir per callar els rumors | Instagram

Sí, la parella ha decidit fer un pas més enllà en la seva relació, establint un compromís com a parella. El nou gos de la parella es diu Ney i l'han presentat a les xarxes socials amb una imatge i el missatge 'Benvingut Ney'.

El torero segueix sense signar el divorci

El divorci entreEnrique Poncei Paloma Cuevas encara no s'ha fet oficial. Després de moltes setmanes amb els papers preparats, s'ha descobert que el torero no està disposat a signar-los per temes econòmics. De fet, Beatriz Cortázar va revelar a ‘La mañana de Federico’ que Enrique Ponce no vol signar els papers perquè «vol renegociar certs punts», la qual cosa no fa referència a la custòdia de les seves filles, amb la qual ja van arribar a un acord. 


Comentaris

envia el comentari