Adara Molinero mirant a càmera amb la boca oberta i molt enfadada

Els problemes d'Adara Molinero amb Antonio David Flores que ningú oblida

Adara Molinero té una relació molt complicada amb l'ex de Marta Riesco

Adara Molinero sempre s'ha caracteritzat per tenir un temperament fort i mai no ha abaixat el cap davant ningú. Les xarxes socials han recordat que va ser una de les primeres que es va atrevir a plantar cara a Antonio David Flores. Ho va fer a 'Viernes Deluxe', quan l'ex d'Olga Moreno encara treballava a 'Sálvame' i tenia molt de pes al programa.

Antonio David Flores va començar a treballar amb el català Jorge Javier Vázquez després de 'Gran Hermano VIP', quan estava en el seu millor moment mediàtic. Es va convertir en una de les grans estrelles del programa, però amb això no n'hi havia prou per callar Adara. La model el va deixar en silenci a 'Viernes Deluxe' quan va insinuar que el seu paper com a pare no era el que tothom pensava.

Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient
Antonio David Flores té massa rivals. | GTRES

Adara va confirmar el que molts sospitaven: Antonio David no estava sent sincer, cosa que després va repetir Rociíto al seu documental. L'ex d'Olga Moreno va criticar Molinero quan era a 'Gran Hermano VIP'  perquè, suposadament, no va preguntar pel seu fill petit.

«Hi va entrar Hugo (pare del fill d'Adara) i jo el primer que li hauria preguntat és com està el meu fill», va expressar Flores. La supervivent li va tallar en sec: «No vagis per aquí perquè és molt brut, no vagis per aquí perquè vas de bon pare i callaré».

Adara Molinero: l'origen dels seus problemes amb Antonio David

L'audiència ha recordat, ara que Adara és a la recta final de 'Supervivientes', que ha tingut molts problemes amb Antonio David. Tot va començar perquè ell va anomenar el seu fill i ella no vol que ningú utilitzi el petit a la televisió. Per això, li va recriminar que, segons el seu punt de vista, ell no era el pare blanc que tothom pensava.

Primer pla d'Adara Molinero plorant en el plató de 'Gran Hermano VIP'
Adara Molinero ni oblida ni perdona. | GTRES

«Callaré, però no vagis per aquí», li va repetir diverses vegades. Antonio David hi va continuar insistint i ella li va amollar: «A veure quantes revistes t'has fet parlant de la mare dels teus fills». El vídeo d'aquesta discussió ha sortit a la llum perquè els fans de Molinero volen demostrar que sempre ha estat igual de sincera.

Ara ningú no entén que s'hagi apartat d'Asraf Beno, per això els seus seguidors estan rescatant material antic. La intenció és provar que la concursant sempre ha anat amb la veritat per endavant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!