rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Els problemes econòmics obliguen la família Verdasco a tancar el seu restaurant estrella de Madrid, La Rayúa

Segons sembla, ja hi hauria un interessat en el local
Fernando Verdasco amb els seus pares i les seves germanes. | Facebook 

 

El tenista Fernando Verdasco és conegut, a més de seu un dels millors tenistes del món —actualment es troba en la 36a posició del rànquing ATP—, per ser empresari al costat de la seva família. De fet, els Verdasco són els propietaris d'alguns dels millors restaurants i hotels de Madrid. 

 

Ara, però, els problemes econòmics han obligat a la família a desfer-se d'un dels locals més emblemàtics de la ciutat, La Rayúa de Majadahonda. Un restaurant molt conegut gràcies al 'cocido' que tant la mare com la germana del marit d'Ana Boyer servien personalment als seus clients i que durant molts anys ha sigut el pilar fonamental de la seva economia.

 

La Rayúa tancarà el pròxim mes de maig 

Segons han apuntat diversos mitjans, la família Verdasco ha decidit traspassar el local per poder centrar-se en els seus altres negocis. Així doncs, La Rayúa tancarà definitivament el pròxim mes de maig, després d'arribar a un acord amb un dels interessats, el qual ja hauria pagat una nombrosa entrada per assegurar l'acord amb la família del tenista. 

 

Tanmateix, cal destacar, que aquest restaurant no és l'únic negoci que té la família Verdasco, sinó que també compten amb La Rayúa de Malasaña, El café de Chinitas i La Bola. Així doncs, i a partir del pròxim mes, la família se centrarà en aquests tres locals.

 

El nou negoci de bellesa dels Verdasco

No obstant això, els Verdasco també han apostat perr un altre tipus de negoci, que no té res a veure amb l'hostaleria. I és que les dones de la família, sobretot la mare de Fernando, Olga, hauria apostat per un centre d'estètica molt exclusiu a Majadahonda, a Madrid. Per a poder obrir aquest nou negoci, la família Verdasco hauria realitzat una important inversió econòmica. 

 

Es tracta d'un centre d'estètica que es caracteritza per ser molt íntim i familiar, on les clientes poden anar a prendre el cafè o té mentre es relaxen amb els tractaments estètics, parlen o gaudeixen d'uns bonics jardins. Tanmateix, les clientes compten amb l'assessorament de l'esteticista de Victoria Beckham. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris