Pilar Rubio explica el problema que està patint durant l'embaràs

Els ha donat a conèixer a través de xarxes socials

Pilar Rubio mostra les seves mans durant un programa televisiu
Pilar Rubio està tenint un problema en aquest quart embaràs | Catalunya Diari

La presentadora Pilar Rubio, de 42 anys, es troba embarassada per quarta vegada. Així, en dos mesos aproximadament, es convertirà novament en la mare i ampliarà la família que ha format amb el seu marit, el futbolista de Real Madrid Sergio Ramos, i els seus tres fills: Alejandro, Sergio Jr i Marc.

De la mateixa manera que va fer en les seves anteriors gestacions, no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors en xarxes socials l'evolució d'aquesta, així com l'esport que realitza o l'alimentació que porta a terme. D'aquesta manera, s'ha pogut descobrir que es troba en molt bon estat de forma i que està portant molt bé aquests mesos, tot i ser un embaràs superant la barrera dels 40. Això sí, tampoc ha dubtat a donar a conèixer que està tenint un problema.

En concret, la presentadora ha revelat que el principal inconvenient que està patint en aquest quart embaràs és el no poder dormir bé. Així ho ha explicat en el seu perfil d'Instagram amb un missatge que diu el següent: «Arribant a la setmana 31! No he notat canvis notables en aquestes últimes setmanes. Em trobo bé, però segueixo sense dormir ni una sola nit sencera». Un inconvenient que és compartit amb altres gestants que la segueixen a xarxes socials, com així l'hi han fet arribar a través de diferents missatges.

De la mateixa manera, aquests missatges també li han donat l'enhorabona per l'estupenda que està i és que, com ha donat a conèixer, ha augmentat 8 quilos de pes durant l'embaràs. Per aquest motiu ara pesa 68,1 quilos, i mesura 1,72 metres, mentre que el contorn de la seva panxa és ja de 90,5 centímetres.

En concret, entre els seus seguidors li han deixat comentaris com ara «jo et veig estupenda», «ets espectacular i et cuides molt bé» o «jo et veig guapíssima, especialment ara més encara».