rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els problemes de salut obliguen Joaquín Sabina a cancel·lar dos concerts a Mèxic

Els «marejos i malestar» de l'artista li van fer perdre l'equilibri
Joaquín Sabina suspèn dos concerts per problemes de salut | Instagram

A Joaquín Sabina no li ha quedat més remei que cancel·lar els dos concerts que havia programat a Mèxic a causa dels seus problemes de salut, així ho ha explicat en un comunicat que ha emès des del seu compte de Facebook. Els metges li han recomanat que faci repòs absolut les vinents 72 hores i, per això, no pujarà als escenaris.

 

Als seus 69 anys, «tenia molèsties a una de les orelles» i va patir un «mareig» que li va fer «perdre l'equilibri». En caure, es va donar «un cop a l'ull, el qual li ha provocat un hematoma i que se l'hagi inflat la cara». Inclús, ha remarcat que a banda dels «marejos i el malestar» que va patir, l'ull el tenia «gairebé tancat» a causa del cop.

Preocupació entre els seus fans 

El comunicat ha preocupat tots els seus seguidors, encara que les fonts properes a l'artista consideren que es tracta d'un «lleu problema de salut». De fet, els metges tan sols li han aconsellat «72 hores de repòs», així com es llegeix als comentaris.

 

Joaquín Sabina va patir un accident per «marejos i malestar» | Cedida

A més, en transcórrer aquest temps i estar recuperat, Sabina continuarà amb la seva gira. Pel que fa als dos concerts que s'havien de celebrar a l'Auditori Nacional del Districte Federal, seran reubicats perquè tinguin lloc aquest cap de setmana i així «poder estar en millors condicions».

«Un lleu accident pel qual no cal preocupar-se»

«Joaquín està bé», així començava el missatge del compositor i amic íntim de Sabina, Pancho Varona. Motiu pel qual assegurava que l'estat de salut de l'artista no ha de preocupar ningú perquè es recuperarà durant els vinents dies, així intentava calmar els seus fans amb una publicació a Twitter.

 

«Ha patit un lleu accident 'domèstic' a l'hotel on es troba que li impedeix cantar aquesta nit», afegia Varona. A més, es va disculpar per la preocupació i les molèsties ocasionades als afectats.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris