Sergio, participant de 'First Dates'

La professió que un participant de 'First Dates' no descartava amb 16 anys

Assegura que els seus amics li deien que era molt estrany

Per una de les moltes coses que destaca el programa 'First Dates' de Cuatro és per la gran varietat de gent que hi passa. Al llarg dels 4 anys que fa que s'emet el dating show s'han pogut veure persones amb diferents gustos, aficions, pensaments i maneres de ser que busquen una parella  amb qui compartir la seva vida. Encara que tots els participants han destacat per una cosa o altra, n'hi ha alguns que han aconseguit captivar a l'audiència  amb les seves històries. 

Entre aquests cal recordar, per exemple, el noi de l'escuradents. Sergio anava les 24 hores del dia amb l'escuradents a la boca, i tant és així que no se'l va treure ni per fer-se la fotografia del DNI. El cas d'una jove cambrera que es deia Marta també va impactar entre l'audiència, i és que tal com assegurava ella mateixa: «Busco un tontet per a poder-lo manejar». Ara el protagonista és Sergio, un estudiant de 20 anys que ha confessat que no descartava l'opció de fer-se capellà

«És una vida que sempre m'ha cridat»

Sergio és un jove de Saragossa estudiant de magisteri que ha confessat davant les càmeres que amb només 16 anys tenia la idea de fer-se capellà o, almenys, no descartava aquesta opció. «Comentava aquesta idea als meus amics i em contestaven que què estava dient, que  era molt estrany, però el cert és que és una vida que sempre m'ha cridat», explicava Sergio només arribar al programa. 

Amb la intenció de trobar un noi amb qui fer moltes activitats i coses noves, sembla que els del programa van encertar escollint a Santiago com una possible parella per a ell. Santiago és un jove madrileny també molt lligat a la vida religiosa, i curiosament va estudiar en una escola amb la mateixa congregació que l'escola on havia estudiat Sergio. Ambdós van passar la nit parlant de molts temes, i coincidien que l'Església hauria de  normalitzar el matrimoni homosexual. «Si se n'adonessin que  l'amor és amor i que és igual, independentment de la teva identitat o orientació sexual», va manifestar Santiago. 

Finalment, després de veure la gran connexió i punts en comú que tenien, els dos van mostrar interès a tenir una segona cita amb l'altre per conèixer-se més i millor. «M'ha semblat un noi interessant, he estat molt còmode i em ve de gust seguir coneixent-lo», va dir per acabar Sergio.