El programa de Cuarto Milenio d'Iker Jiménez que no va agradar a les altes esferes

Segons el presentador, el programa sobre l'ébola va generar desassossec en moltes capes poderoses

Iker Jimenez ha estrenat fa dos dies la nova temporada del programa Cuarto Milenio al canal Cuatro i per aquest motiu el portal Formula TV ha fet un repàs de les onze temporades que porta en pantalla al costat de la seva dona i col·laboradora Carmen Porter. Entre les preguntes que li han fet es troba l'anàlisi d'altres programes, les seves pors, temes que han tractat i temis tabú. Entre aquests es troba un tema que mai va poder explicar i treure a la llum del tot encara que van abordar la crisi de l'Ebola burxant en un tema més que polèmic.

«Expliquem de tot com altres companys, però per exemple els informatius no ho poden fer. Vam fer una cosa de l'Ebola i li vaig dir a la Carmen: Per què no ens preguntem obertament el que la gent s'està preguntant? I no puc donar moltes dades però sí que va donar una sensació de compte amb això perquè ha generat alarma social i ha molestat molta gent. No tenim establert un guió, no llegim res i és difícil controlar-ho. Ens va arribar el ressò que hi havia un desassossec en moltes capes poderoses per haver explicat qualsevol cosa que els ciutadans explicarien», ha assegurat Iker.

Per la seva banda Carmen ha dit que «Hi ha alguna cosa que els altres companys no explicaven, el que estàvem explicant nosaltres.Hi havia alguna cosa que no els deixava arribar a aquesta realitat i no fer arribar el pànic en la població», ha dit Porter.

 

Comentaris

envia el comentari