INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

🚑 Un tren atropella una persona i provoca retards a la línia R4 de Rodalies

El programa ‘A tota pantalla’ de Núria Roca és durament criticat a les xarxes socials

Els usuaris s'han mostrat molt molests pel tipus de contingut de l'espai de la televisió pública catalana
Núria Roca y demás colaboradores en el programa 'A tota pantalla' | TV3

Tv3, la televisió pública catalana, ha arrencat aquesta nova temporada volent oferir alguna cosa nova als seus teleespectadors i per aquest motiu ha apostat per llançar un nou programa anomenat 'A tota pantalla', presentat per la valenciana Núria Roca. Aquest nou programa d'actualitat s'ha emès per primera vegada aquest dimarts 12 de setembre, però a diferència del que s'esperaven els productors de Tv3, l'espai no ha estat gaire ben rebut pels teleespectadors, és més, s'han mostrat molt molests pel tipus de format al qual ha arribat la televisió pública catalana. Molts han criticat que aquest nou programa s'assembli a l'excés a 'Sálvame' de Telecinco, i que en ell es parlin temes com l'entrevista de Belén Esteban.

A més, Núria Roca també ha estat criticada a les xarxes principalment pel seu marcat accent valencià parlant en català. Alguns usuaris de Twitter han comentat: «Avui ha mort la televisió pública catalana. Què es aquesta merda de programa? Des de quan parlem de gent 'famosilla'?», ha escrit un teleespectador. «Sentir parlar de Belén Esteban en Tv3 fa molt mal. Es pot fer entreteniment sense parlar de porqueries», ha escrit un altre. També ratllen el programa de «telemierda», «fa angúnia» o «fastigós». El programa 'A tota pantalla' de Núria Roca és durament criticat a les xarxes socials.
 

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari