Primer pla de David Flores somrient

La prohibició que David Flores Carrasco ha fet als seus amics

Sigui com sigui, el fill d'Antonio David vol protegir la seva vida privada

David Flores és, sens dubte, la principal víctima de tot el conflicte que s'ha generat al mig del clan Mohedano. Just per això, el jove vol deslligar-se com més aviat millor de la seva família i buscar el seu propi camí lluny del seu pare, Antonio David Flores, i la seva germana Rocío.

Tot i això, no ho està tenint gens fàcil. Per començar, perquè no aconsegueix trobar feina en el seu àmbit, cosa que el portaria pel camí de l'amargor.

Primer plànol de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco vol independitzar-se i seguir el seu camí | GTRES

Exactament, el net de 'la Més Gran' s'ha format com a tècnic de gestió administrativa i segueix disposat a complir el seu somni. A més a més, els que el coneixen sostenen que està decidit a aconseguir un lloc de treball pels seus propis mèrits i sense utilitzar els seus cognoms.

Però, el problema és que fa un temps que busca ocupació i de moment ningú li ha donat una oportunitat. Alhora, veu triomfar la seva germana com a col·laboradora a 'El Programa de Ana Rosa', ja que s'ha convertit en la portaveu de la família i respon a les nombroses polèmiques en què es veuen envoltats els Flores.

Com que David ha deixat clar que prefereix un estil de vida més tranquil, per això té la necessitat de distanciar-se del nucli familiar.

Foto familiar
La família Flores-Moreno passa un moment molt complicat | Cedida

Tot i això, el problema que pateix, una malaltia que el converteix en un noi que depèn econòmicament dels seus progenitors, li impedeix obtenir aquesta llibertat que tant li agradaria.

La seva mateixa mare, Rocío Carrasco, explicava a la seva docu-sèrie que ja des de ben petit li havia de limitar per la por que pogués passar-li qualsevol cosa. I és que, si bé els mitjans de comunicació el rebrien amb les portes obertes, encantats de poder obtenir qualsevol declaració que el jove estigui disposat a fer, ell és molt conscient que això exigiria exposar-se brutalment.

David Flores plorant amb la seva germana
Rocío Flores sempre ha sigut molt protectora amb el seu germà | GTRES

Una cosa que no és capaç d'afrontar per la seva condició, que el fa massa vulnerable i que a la llarga podria acabar fent-li mal. Sí, perquè molts saben que cal tenir un caràcter molt fort per poder afrontar les envestides de la premsa del cor.

Així mateix, com bé ha pogut experimentar el seu pare, Antonio David, a les seves carns, moltes vegades acaba jugant en contra teva. Tot i que això no implica que el net de Rocío Jurado ja no vulgui dependre de la seva família i dicti les seves pròpies normes.

David Flores posa límits al seu entorn

Almenys, entre el seu grup d'amics, el que l'ha portat a guanyar-se el respecte i l'afecte de moltes persones. De fet, aquells propers a David insisteixen que és l'únic que es manté fidel a la seva mare, tant que fins i tot els tindria prohibit que en parlessin malament davant la seva presència.

Així, des que era un nen, el germà de Rocío Flores hauria estat sotmès a la manipulació del seu pare, ja que hauria d'haver aguantat que tant l'exguàrdia civil com la seva germana l'hagin intentat posar en contra de Rocío Carrasco.

David Flores en un primer pla
David Flores estaria sent manipulat pel seu pare | GTRES

No obstant això, ell no ha deixat mai d'estimar-la i anhelar que en algun moment els seus problemes se solucionin. De fet, la mateixa Rociíto relatava a la seva docu-sèrie la forma en què 'el seu nan' donava la cara per ella en moltes ocasions, fet que feia guanyar-se fortes reprimendes de part d'Antonio David.

«Anaven amb cotxe i el seu pare i la seva germana parlaven malament de mi. Ell els va dir que davant d'ell no diguessin aquestes coses i el seu pare va parar el cotxe i li va dir: 'Si defenses la teva mare, baixes del cotxe i te'n vas caminant '», explicava de manera punyent.

De fet, qui encara és marit d'Olga Moreno no va parar fins a aconseguir que el seu fill se n'anés a viure amb ell.

«El seu pare el visitava a l'escola, o bé entre classes o a l'esbarjo, i li anava dient coses. Li va fer un xantatge emocional», acusava Carrasco al seu ex.

És més, la filla de 'la Més Gran' sosté que arribava a dir-li: «T'has de venir amb nosaltres perquè les teves germanes et troben a faltar». Cosa que finalment acabava aconseguint.