Ana Obregón i Álex Lequio

Així ho volia Álex Lequio: L'últim desig que Ana Obregón està complint

L'Álex havia fundat ja tres empreses amb només 27 anys

Una de les moltes coses per les quals destacava Álex Lequio era pel seu esperit emprenedor. Amb només 27 anys, el fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón havia fundat ja tres empreses i una d'elles, Polar Màrqueting, va aconseguir un enorme èxit. La cosa no queda aquí, i és que fins al final dels seus dies va estar treballant i posant en marxa el que seria el seu nou projecte, una cervesa personalitzada

Això demostra una vegada més el caràcter imparable que tenia el jove empresari, que no va deixar de lluitar ni un sol moment contra el càncer. És per aquest motiu que la seva mare ha tret ara aquest projecte a la llum i l'ha convertit en un perfecte homenatge pòstum

L'última emprenedoria d'Álex Lequio

Ana Obregón ha volgut regalar aquestes cerveses personalitzades a les quals considera les persones més importants de la seva vida. Entre aquests no podia faltar Raúl Castillo, el millor amic de l'actriu que l'ha acompanyat en els seus moments més durs. 

Raúl ha volgut compartir un vídeo al seu perfil d'Instagram agraint el regal a l'Ana. Aquest s'ha mostrat visiblement emocionat, i és que no ha pogut evitar les llàgrimes: «Aquest matí he rebut un regal molt especial d'algú molt especial a la meva vida. La felicitat algunes vegades es transmet amb llàgrimes i emoció, no es pot controlar però sí que es pot compartir. Gràcies per estimar-me, per pensar en mi, per compartir la vida, per obrir-me el teu cor i deixar-me ocupar un lloc tan bonic que tan feliç em fa. Gràcies per ser la meva amiga, la meva companya i la xula del meu cor. Amiga,  et cuidaré el cor, tu ets la meva vida, que jo la teva la cuidaré tota la meva. T'estimo».

L'actriu ha volgut respondre públicament a aquestes tendres paraules que li ha dedicat el seu millor amic: «Gràcies xulo meu per recórrer aquest camí de llàgrimes al meu costat. Aquesta cervesa personalitzada va ser l'últim projecte de l'Álex. T'estimo moltíssim».