rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Els projectes que té Terelu Campos fora de l’univers ‘Sálvame’

La col•laboradora ja s’ha iniciat en el món de la literatura, el disseny i la interpretació
Terelu Campos al plató de 'Sálvame' | Telecinco
 

Terelu Campos amenaça de tant en tant amb abandonar el programa ‘Sálvame’, malgrat que mai ha acabat fent el pas de manera definitiva. Aquestes situacions se solen produir després de fortes discussions o quan ha rebut algunes crítiques que no ha compartit ni li han semblat bé. Fa tan sols uns mesos, insinuava que demanaria marxar del programa després d’una gran baralla amb l’extronista Rafa Mora, tot i que finalment la situació no va sortir de mare i tot va tornar a la tranquil·litat.

 

Podria ser que finalment, si Terelu se’n va del programa, no sigui per voluntat pròpia, però sí que sembla intuir un final, i comença a preveure un futur ben lluny dels focus dels platós de Telecinco. És per això que la col·laboradora de ‘Sálvame’ no para quieta i té engegats diversos projectes, més enllà del mateix programa, fet que ens porta a pensar que podria estar assegurant-se un futur per tot el que pugui passar amb la seva participació en el programa presentat per Jorge Javier.

 

Terelu ha fet coses al món de la literatura, el disseny i la interpretació

Malgrat que Terelu participa principalment en programes de ‘Sálvame’ o al seu reality personal de ‘Las Campos’, emès per la cadena d’origen italià, no són les úniques vies professionals que ha pres la filla de Maria Teresa Campos. I és que la seva vida està força plena de diversos projectes que, qui sap si en un futur podrien formar part d’una vida professional ben lluny de ‘Sálvame’.

 

Fa temps que es va iniciar al món de la literatura amb una autografia que rep el nom de ‘Frente al espejo’, escrita pel seu company i, a la vegada, exparella, Kike Calleja. A més, Terelu ha llançat fa res la seva primera col·lecció de joies, fent els seus primers passos en el món del disseny.

Imatge de Terelu durant la presentació de les seves joies. | Gtres
 

Però la col·laboradora no es conforma només amb això, així que també ha provat el món de la interpretació i ha començat a formar part de la sèrie espanyola ‘Paquita Salas’, dirigida per ‘los Javis’ i que acaba d’estrenar la seva segona temporada. De fet, la seva aparició no serà esporàdica, sinó que es constituirà com l’estrella de la nova temporada.

Està esperant la tornada a pantalla de ‘Las Campos’

Fins al moment, la principal font de treball de Terelu és el programa que Telecinco ha creat especialment per ella i la seva família: ‘Las Campos’. El reality ja compta amb dues temporades, i està a punt de començar la tercera, on la trama girarà entorn les diverses operacions estètiques que s’han realitzat les filles de María Teresa Campos.

Les Campos en la presentació de la nova entrega del seu reality | GTRES
 

Tot apunta que la nova temporada s’estrenarà aquest estiu, presumiblement a l’agost. Si els resultats són els que s’esperen, Terelu s’asseguraria una altra via professional per tal d’assegurar el seu futur a llarg termini. 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris