La promesa de Rocío Flores al seu germà: «No pararé fins a posar la mama a la presó»

Cada vegada hi ha menys persones que veuen Rocío Flores com una víctima i ja la situen com un botxí més

Rocío Carrasco se sent còmoda davant de les càmeres i ja no té por de parlar. Sap que perquè s'entengui tot el que ha viscut és important posar totes les cartes sobre la taula, tot i que hagi d'acabar destapant la seva pròpia filla. De fet, això ja va passar al vuitè episodi de la seva docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', en què va haver d'explicar l'agressió que va patir per part de la seva filla quan aquesta encara vivia amb ella perquè tot Espanya entengués el motiu pel qual han estat separades fins a dia d'avui.I quan crèiem que el paper de Rocío Flores s'acabava aquí, ahir vam saber que no, que encara hi havia més coses. Quan Rocío encara tenia la custòdia del seu fill petit, David, el pare, Antonio David, l'anava a veure a l'escola i aprofitava aquestes visites per a parlar-li malament de la seva mare. Per sort, el nen li explicava tot a la seva mare.Segons sembla, Antonio David demanava informacions a David sobre la seva mare, i també insistia que li expliqués tot el que passava a casa i li fes de còmplice de qualsevol cosa que li pogués servir per a seguir danyant la seva exdona. Que un pare utilitzi el seu fill és lleig de per si, però encara ho és més si tenim en compte el problema que té el jove, que fa que sigui molt més vulnerable.Quan Rocío va saber que Antonio David anava a veure el nen a l'escola per a posar-lo en contra seu, va parlar amb el director i li va explicar que el pare del nen ho feia per a influenciar-lo, però aquest li va dir que no hi podia fer res perquè cap jutge deia que el pare no pogués anar a veure el seu fill al centre escolar. El que el docent no sabia és que, no evitant que això passés, l'ajudava a fer xantatge al menor.

No obstant això, la pitjor de les visites a l'escola de David encara havia d'arribar. Rocío Carrasco es va quedar sense paraules quan el seu fill li va explicar que el pare havia tornat a l'escola. Aquesta vegada, però, hi va anar acompanyat d'algú que l'ajudaria a acabar de desestabilitzar l'infant: Rocío Flores. Pel que es veu, li va demanar que l'acompanyés al centre escolar i que convencés David perquè anés a viure amb ells, dient-li que el trobava molt a faltar.

El més dur és sentir les 'promeses' que li van fer. Mentre el pare li deia que faria que la seva mare plorés llàgrimes de sang, la germana anava més enllà i li prometia que no pararia fins que la mare, Rocío Carrasco, anés a la presó. Unes afirmacions que temps després Antonio David faria servir en diverses entrevistes per girar la truita.

Les falses promeses d'Antonio David al seu fill

Quan Rocío Flores era petita, Antonio David se la va guanyar amb falses promeses, i després va fer el mateix amb David. Va arribar a dir-li que deixés els estudis perquè això no li servirien de res. Per poder-lo convèncer, li va prometre que el portaria al programa 'La Voz' i que l'ajudaria a treure un disc. Unes promeses que només servien per a separar-lo de la seva mare encara més.


Comentaris

envia el comentari