Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero

La promesa de Sara Carbonero a la germana d'Elena Huelva: «Et cuidarem»

Sara Carbonero ha dedicat unes paraules molt boniques a la jove

Sara Carbonero ja fa temps que va començar una amistat molt gran amb Elena i la seva germana. Les persones que coneixien Elena Huelva expliquen que la seva germana, Emi, era la seva meitat i que era impossible no agafar afecte a una sense agafar-li a l'altra. Ara plora la pèrdua i promet cuidar d'Emi.

Des d'ahir les xarxes s'han revolucionat amb la pèrdua d'Elena Huelva. Tot i que era jove, ha deixat grans lliçons que han calat fortament en la societat.

Moltes persones seguien el seu dia a dia a través del que ella publicava a les seves xarxes socials. Un exemple de valentia i optimisme que va guanyar el cor de totes les persones que va conèixer, entre elles, Sara Carbonero.

Foto d'Emi Huelva, Sara Carbonero i Elena Huelva
Sara Carbonero assegura que cuidarà d'Emi, la germana d'Elena Huelva | Instagram (@EMIHUPA)

Així recorda Sara Carbonero a la seva gran amiga

Sara Carbonero va compartir molts moments amb Elena i amb la seva germana a Madrid. En concerts de Manuel Carrasco, a la ràdio on treballa la Sara, en restaurants o simplement prenent alguna cosa.

Així ho va voler compartir Sara Carbonero amb tothom amb fotos i vídeos de diferents moments que totes dues havien passat juntes gaudint de la vida. «Estimada Elena, quin dia tan trist, quin buit tan gran i que injusta és la vida. Quin mal fa…», així comencen les paraules de Sara recordant la seva amiga. «Encara no em puc creure que no escoltaré mai més la teva dolça veu. Que no puguem intercanviar cançons de matinada ni gaudir de tots els concerts que ens quedaven per viure», expressa la periodista.

Foto d'una història d'Instagram de Sara Carbonero
Sara Carbonero va viure molt bons moments amb Elena Huelva i la seva germana, Emi Huelva | Instagram (@SARACARBONERO)

Sara Carbonero ha confessat que Elena li va trucar dies abans per acomiadar-se. «Fa uns dies vam parlar per telèfon per acomiadar-nos, però molt dins meu, jo tenia l'esperança, igual que tu, que això no passés».

Un comiat que no devia ser gens fàcil. «Em consola pensar que t'emportes més d'un tros del nostre cor, una infinitat de moments bonics, d'aquells que assabories com ningú. Perquè mai he conegut ningú que estimés la vida tant com tu».

Sara Carbonero la recorda amb paraules molt boniques: «Sempre amb el teu somriure, la teva gratitud, la teva generositat, la teva preocupació per tothom i les teves ganes infinites. Sempre veient el got mig ple i animant els altres».

Per a la periodista, Elena ha estat «un regal» que li va canviar la vida. «M'has ensenyat i inspirat tant, tant. Ja t'ho vaig dir, em vas canviar la vida».

Sara Carbonero promet abraçar molt fort la seva família

Un regal al qual donarà gràcies cada dia. «Has estat un regal i et seguiré donant les gràcies cada dia per aparèixer aquella tarda a Gran Via. Quan ens vam creuar i ja no vam poder separar-nos, ja saps que no crec gaire en les casualitats, però sí en el destí capritxós».

Sara Carbonero promet cuidar la seva germana. «Cuidarem d'Emi, la teva meitat. Un altre exemple d'amor i de coratge, li recordaré sovint com l'admiro i la gran dona que és».

Foto de Sara Carbonero i Elena Huelva.
Sara Carbonero va ser un gran suport per a Elena Huelva | Instagram: @saracarbonero

Sara té clar que ara tot està «una mica més fosc perquè ens falta la teva llum, perquè eres un far brillant. Única i irreemplaçable.[...]Perquè en els teus només 20 anys vas comprendre millor que molta gent de què va això de la vida i ens vas donar una lliçó, sense pretendre-ho. Perquè fan falta en aquest món moltes més persones com tu».

I llançant una promesa al vent, Sara confessa que «diuen que només mor el que s'oblida, jo et recordaré eternament». Però no només ella, sinó també els seus fills amb qui Elena es va entendre molt bé: «Els parlaré molt de tu i de totes les nostres aventures juntes».