Prop de 3.000 persones demanen que torni a TV3 la sèrie 'Teresina S.A.'

Arran d'una petició del portal Change.org, els espectadors s'han començat a mobilitzar per demanar la tornada de la mítica sèrie de La Cubana

 

Les Teresines van aterrar fa 25 anys a TV3 amb tretze capítols que van quedar marcats a la memòria de molts espectadors. 'Teresina S.A.', títol oficial de la sèrie, segueix despertant passions i en només quatre dies, prop de 3.000 persones ja han votat la petició creada al portal Change.org perquè tornin a la pantalla la Tere, la Teresina, la Mari Tere i el Tomàs, la peculiar família creada per la companyia La Cubana.

Amb motiu del 25è aniversari, TV3 i La Cubana celebraran el pròxim 7 de maig una «teresinada» popular al Teatre Coliseum, on els fans i seguidors de la sèrie podran recuperar els tretze capítols en pantalla gran i gaudir de la presència dels actors protagonistes. Les entrades seran gratuïtes i es podran recollir —màxim dos per persona— el dimecres 3 de maig a partir de les dotze del migdia al mateix teatre.

 

Paral·lelament, dies abans de la «teresinada» popular s'han organitzat diferents actes i activitats com per exemple una exposició sobre el món de les Teresines al primer pis del Teatre Coliseum, on es podran veure maquetes, esbossos, objectes i vestuari de la sèrie.