ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Proposen al rei Felip que la infanta Elionor utilitzi el títol de Princesa de Jaén

La proposta ha estat impulsada per la Cofraria de Vilches
Retrat oficial de la princesa Elionor | Casa Real

 

La Confraria de Ballesteros de la Vera Cruz de Vilches ha proposat al rei Felip que la seva filla Elionor, fins ara Princesa d'Astúries, ostenti també un altre títol. Concretament, proposen que la filla del monarca sigui la Princesa de Jaén.

Com ha recollit ‘Monarquía Confidencial’, la Confraria ja va recollir signatures el passat 2016 per donar suport a aquesta iniciativa i ara, un any després, han elaborat un dossier que ja han fet arribar al rei Felip VI.


El document explica que a la província de Jaén ja s'havia utilitzat aquest títol com un dels vinculats a l'hereu del rei d'Espanya. A més, asseguren que creuen justa la rehabilitació d'aquesta dignitat, ja que prèviament va ser propietat de l'hereu de la Corona de Castella.

Una mostra d'afecte a la monarquia espanyola

A més, els confrares expliquen que, si la Princesa d'Astúries adquirís també el títol de Princesa de Jaén, «seria una demostració d'afecte i afecte a la monarquia espanyola per part de tots els de Jaén i una imatge de prestigi per a la nostra província, màxima pel món».

 

Comentaris