IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Javier Sánchez utilitza una mostra d'ADN de Julio Iglesias Jr. per saber si és fill de Julio Iglesias

Van recopilar diversos objectes que atorguen un 99,9% de validesa a la prova

Julio Iglesias haurà de respondre la demanda de paternitat de Javier Sánchez
Julio Iglesias haurà de respondre la demanda de paternitat de Javier Sánchez | Lecturas

Javier Sánchez volia descobrir si era fill de Julio Iglesias i per això es va fer amb una mostra d'ADN que té una validesa d'un 99,9% perquè estaria sostreta de Julio Iglesias Jr. Així doncs, podrà obtenir els resultats de la demanda de paternitat que va interposar. Tanmateix, el seu advocat, Fernando Osuna, va haver d'assegurar que van obtenir la mostra de forma legal.

De fet, va admetre que havien contractat un detectiu per recopilar diferents objectes del fill de l'artista, segons una entrevista feta per 'Univisión'. Entre els materials recopilats hi havia tovallons, llaunes i mocadors de paper, conformant un total que quinze objectes que Julio Iglesias Jr. hauria deixat tirats. No obstant això, encara que no resultessin útils per a ell, sí que servien com a proves.

L'altra opció que tenien era anar a recollir proves directament al demandat, però el problema és que es troba a Miami i «costa molts diners enviar-hi un detectiu». Per això, Osuna va haver de plantejar-se una altra alternativa i és quan va pensar que podrien recopilar els objectes abandonats pel fill del cantant.

A més, van realitzar fotografies i vídeos per poder documentar correctament com els van obtenir perquè no els poguessin acusar de cometre cap delicte i aprofitar l'ocasió per acabar amb la validesa de l'acusació.
 

Javier Sánchez Santos, el presunto hijo ed Julio Iglesias
Javier Sánchez Santos, el presumpte fill de Julio Iglesias | Arte y Medio

La prova permet reobrir el cas

El Jutge de Primera Instància número 13 de València va admetre a tràmit la demanda després d'obtenir aquesta prova d'ADN, encara que fa 25 anys que es va tancar el cas. Possiblement, hauria estat aquest el motiu pel qual el jutge va canviar la seva decisió, tot i que continua negant la prova d'ADN que fa uns dies li va demanar Osuna.

El magistrat va donar fins a 20 dies a Julio Iglesias, un cop reoberta la causa, per respondre la demanda interposada per Javier Sánchez, però com que encara no ha respost, aviat es podria tornar a enviar una segona petició.


Comentaris

envia el comentari