Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

La prova de 'Supervivientes' que va posar en alerta a Nacho Palau sobre la malaltia

Nacho Palau va fer saltar les alarmes en una de les proves més dures del 'reality'

Nacho Palau he deixat tots els seus seguidors sense paraules i desolats les últimes hores. El motiu, que el de Chelva comuniqués a través de les xarxes socials que patia un càncer de pulmó.

Una dura notícia que a molts va agafar desprevinguts, però d'altres ja es temien que l'escultor valencià patia una malaltia greu. Tot després d'estar més d'un mes fent-se proves per conèixer què passava amb aquella estranya al·lèrgia que li havia deformat la cara.

La veritat és que després de passar una infinitat de proves, Nacho Palau va tenir un diagnòstic definitiu de què li passava. I les notícies sobre el seu estat de salut no podien ser pitjors.

Així doncs, Nacho Palau es va armar de valor i ha anunciat a través del seu compte d'Instagram que està malalt. Haurà de començar un tractament per curar-se d'aquesta malaltia a pulmó que li ha trastocat la vida del tot.

Nacho Palau estaria malalt fa més d'un mes i no ho sabia

Nacho Palau va ser sincer a Instagram al confessar sense embuts la malaltia que pateix des de fa unes setmanes. «Puc confirmar després de moltes proves mèdiques que estic passant un càncer pulmonar. Que fins ara no tenia nom ni tractament, el qual començaré immediatament», començava la publicació.

Després de fer un gran paper a Supervivientes 2022 i amb molts projectes pensats, el valencià s'ha emportat un gran cop. Molts es pregunten quan va començar a notar l'entorn de Nacho Palau que la seva situació física havia canviat.

Foto de Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau ja estava malalt abans d'acabar Supervivientes, segons el seu entorn | Telecinco

L'entorn de Nacho Palau va veure com el supervivent tenia problemes per fer certes proves. I en concret una, que va ser el que va fer saltar la veu d'alarma dins de la família.

Telecinco revela quina va ser la prova que va fer saltar les alarmes

De tot això se n'ha parlat aquest dijous a El programa del verano. Ha estat un dels col·laboradors habituals de l'espai matinal de Telecinco on s'ha posat en contacte amb l'entorn de Nacho Palau. Aquest ha donat més detalls de què va ser el que va fer pensar que alguna cosa anava malament.

El programa del verano ha parlat amb el seu cercle més proper després de confirmar que té un tumor al pulmó a les xarxes socials. Pepe del Real ha explicat com va ser el procés fins a detectar la malaltia, que avui sabem que és un càncer de pulmó.

Captura de Nacho Palau i Jorge Javier a la final de 'Supervivientes'
Nacho Palau va notar símptomes mentre gravava Supervivientes | Mediaset

Pepe del Real revelava com el seu entorn explica com es van adonar que havia aparegut la malaltia. «Ell no va poder afrontar aquesta prova d'apnea a la final de Supervivientes. I precisament és aquí quan ja es manifesta que hi ha un problema gros....», ha sostingut.

«La inflamació d'una vena provoca que hi hagi un desajust al teu cos»

«Un problema que l'entorn treia una al·lèrgia a la xocolata, ell va estar inflat durant uns dies, li posen un tractament de cortisona i aquest no funciona», exposa el cercle de Nacho Palau. La intranquil·litat va créixer i van passar a una nova fase.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau té un diagnòstic: càncer de pulmó | Mediaset

«La seva mare també pateix un càncer de pulmó com el que li han detectat i se'n va a metges de confiança de la família que confirmen el diagnòstic».

«Un dels signes que manifesta que hi ha un problema de pulmó és la inflamació d'una vena que provoca que hi hagi un desajust al teu cos i que hi hagi una inflamació generalitzada». Així concloïa Pepe del Real després de parlar amb l'entorn de Nacho Palau.