Rocío Carrasco amb un micròfon davant

La provocació de Rocío Carrasco al clan Mohedano que portarà cua

La filla de Rocío Jurado torna els cops a la seva família de manera subtil

Tot i que Rocío Carrasco segueix desapareguda del panorama mediàtic, no vol dir que s'hagi quedat de braços plegats. La filla de 'la més gran' sap que la seva docu-sèrie penja d'un fil, i més després que la seva germana Gloria Camila hagi amenaçat de demandar-la.

I és que la jove no està disposada que els secrets que pretén revelar Carrasco a la docu-sèrie afectin el seu pare, ja que la delicada salut d'Ortega Cano manté a tots preocupats. A més, la tensió dins del clan no fa més que acréixer a mesura que passa el temps.

Però fins al moment, Rociíto ha hagut d'endur-se diversos disgustos, començant primer per la victòria judicial d'Antonio David contra 'La Fábrica de la Tele'. I això, sumat a les seves dues demandes fallides contra Olga Moreno.

La dona de Fidel Albiac decidia portar a judici a la dissenyadora per un delicte contra l'honor, després de les declaracions manifestades en diverses entrevistes, tot i que la sentència acabava sent desestimada.

I per si no n'hi hagués prou, la seva filla Rocío Flores també arribava decidida a seure a la banqueta als amos de la productora del seu documental. D'aquesta manera, demostrava seguir els passos del seu pare, i disposada a exigir que reparin el mal que li han fet.

Concretament, després d'haver exposat públicament la sentència que ja la va condemnar com a «autor responsable d'un delicte de maltractament habitual i d'una falta continuada d'amenaces i injúries» contra la seva mare.

I és que està estipulat que «totes les sentències condemnatòries de menors quedin en un registre d'antecedents penals sota la protecció del tribunal que les jutja».

Tot això ha provocat que els productors caminin amb peus de plom i triguin més del que s'esperava a posar en marxa el projecte. No obstant això, la mateixa Rocío confirmava que els enregistraments ja havien començat.

Rocío Carrasco guanya terreny i torna a Chipiona per gravar

De fet, insisteix en les seves contínues provocacions als Mohedano acudint amb tot l'equip al poble natal de la seva mare, Chipiona. «Mai vaig marxar, només havia de tornar», advertia fa uns mesos. Així, tot indica que ja ha iniciat el rodatge de la segona part, 'En el nombre de Rocío', malgrat els obstacles que hagin volgut posar-li.

Durant anys, el clan ha defensat que ells eren els únics que es preocupaven per mantenir la memòria de 'la més gran', encara que ara la seva filla arriba disposada a desmuntar la història.

Per tant, el nerviosisme es fa cada vegada més patent, i per això Gloria Camila ha arribat a sol·licitar via judicial el lliurament immediat dels manuscrits que prometen treure a la llum els draps bruts familiars.

Una decisió legal que va ser recolzada per la resta dels Mohedano, encara que Rosa Benito hagi desmentit directament que tinguin res a témer. Encara que, això sí, els múltiples menyspreus de la filla de Rocío Jurado al llarg dels anys, que ha fallat als homenatges realitzats en nom de la seva mare, poden passar-li factura.

I és que molts veïns de Chipiona segueixen donant suport a Ortega Cano i a aquest costat del clan que sempre els ha tingut en compte. No obstant això, la bona relació que Carrasco manté amb l'alcalde de la localitat, Luis Mario Aparcero, li ha permès negociar un conveni per poder obrir el públic el Museu de Rocío Jurado.

De fet, ell mateix li hauria facilitat l'accés a tot el necessari perquè el rodatge de la segona part de la docu-sèrie sigui un èxit. Així que, lamentablement per als Mohedano, la justícia ha parlat a favor de Carrasco i per això segueix tenint dret a compartir públicament el contingut dels escrits de la seva mare.

«La resposta sorgeix arran que, en la missiva legal, no s'indiquen els documents que requereixen», determinava la titular del Jutjat número 5 d'Alcobendas.

«A més, els manuscrits han estat utilitzats en exclusiva per la titular d'aquests, és a dir, la primogènita de la cantant. Aquesta afirmació està recolzada pel testament, el qual declara a Rociíto com a hereva universal».

Era aquest divendres quan Gloria Camila i la seva germana havien de citar-se als jutjats, tot i que «l'oposició de la defensa de Carrasco ha provocat la suspensió de l'acte».