IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Publiquen el vídeo de la mort dels seus fills per conscienciar els joves

Els dos amics viatjaven en cotxe el passat abril i Michael gravava el trajecte mentre Kyle, sense carnet, conduïa

Michael i Kyle | Facebook

La història de Michael Owen, de 21 anys i amb una filla, i Kyle Careford, de 20 anys, ha commocionat el Regne Unit i el que els hi va passar està en boca de molta gent arreu del món, per la seva duresa. Els dos amics viatjaven en cotxe el passat abril i Michael gravava el trajecte mentre Kyle, sense carnet, conduïa mentre feien bromes de la velocitat a la qual anaven per una zona limitada a 50 quilòmetres per hora.

Michael amb la seva filla | Facebook

 

Poc després, Michael es va espantar, va demanar a Kyle que reduís la velocitat, dient: «Tio, que anem a 145!». Va ser l'últim que van dir abans de patir un brutal accident. La càmera va seguir gravant i al final se sent com una dona s'acosta a ajudar-los i diu: «Em sents? Em sents?». Malauradament, Michael i Kyle van morir a l'acte, envoltats de sang i drogues.


Sis mesos després de l'accident, les seves famílies han decidit publicar el vídeo perquè volen «que els joves sàpiguen que no són invencibles, que apreciïn la importància que té la seva vida per a ells i altres» i afegeixen la seva voluntat perquè «els joves conductors s'adonin del dolor que poden causar als altres».


Comentaris

envia el comentari