IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Publiquen una foto inèdita de Letícia en banyador

La foto apareix en el llibre 'Adiós, princesa', escrit per David Rocasolano

La reina Letícia amb un banyador verd en una imatge del lliber 'Adiós princesa' de David Rocasolano
Publiquen la foto secreta de la reina Letícia en banyador d'adolescent | David Rocasolano al llibre 'Adiós, princesa'

 

Tot i que Letícia Ortiz intenta que no es parli del seu passat, la veritat és que la seva vida abans de convertir-se en la reina d'Espanya suscita molt d'interès. És per això, que qualsevol informació sobre aquest passat que veu la llum acaba sent analitzada amb lupa. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En aquesta ocasió, un dels encarregats de destapar la joventut de la dona del rei Felip ha estat el seu cosí, David Rocasolano, qui ha escrit un llibre titulat 'Adiós, Princesa'.

La reina Letícia, en banyador i amb la seva família

El vídeo de Rocasolano, que està disponible en plataformes de venda digitals, reuneix diverses fotos de l'experiodista que no havien estat revelades fins al moment. Entre elles, destaca una on la reina surt en banyador, gaudint d'un dia en família a la piscina.

«El meu avi Paco, al centre, va ser junt amb la meva àvia Kety l'eix al voltant del qual va girar la nostra joventut. Jo sóc el de l'esquerra, segons es mira. La meva cosina Letícia és la que està al meu costat. Mai vaig comprendre els seus complexos físics, que finalment la van portar a tants retocs quirúrgics», escriu el cosí de la reina sota la fotografia.

En aquell temps, Letícia Ortiz devia tenir només 15 o 16 anys i ni de lluny intuïa la fama que li arribaria, no només per la seva carrera periodística, sinó pel seu romanç amb el fill del rei Joan Carles.

En aquest llibre també es recullen imatges de l'inici de la relació entre Letícia i el rei Felip. Concretament, apareix una foto del Nadal de 2004, en què els reis d'Espanya passaven les seves primeres festes junts com a marit i muller. 

«La veritat és que se'ls nota que estan enamorats. Jo mai ho vaig dubtar. N'hi havia prou amb veure'ls junts. Per això potser em vaig deixar manipular tant per tots dos. Encara que mai li vaig preguntar, estic segur que Felip hauria renunciat als seus drets successoris si Joan Carles i Sofia no haguessin transigit», escrivia el cosí de la reina d'Espanya en el seu llibre.

Tot i haver escrit el llibre des de l'afecte, David Rocasolano ha volgut deixar clar que el llibre no va dedicat a Letícia, sinó a Érika, la germana de la reina que va morir fa 13 anys.


Comentaris

envia el comentari