Puigdemont denuncia una empresa andalusa que se’n riu del seu cognom i que l’equipara amb un porc

L'empresari ho ha negat taxativament

Imatge d'arxiu de la botiga 'Pig Demont'
Imatge d'arxiu de la botiga 'Pig Demont' | CatalunyaDiari.cat

Carles Puigdemont s’ha convertit en un dels blancs preferits de l’espanyolisme. Sobretot des de la seva marxa a Brussel·les, l’expresident de la Generalitat s’ha vist obligat a viure tota mena de situacions compromeses i rocambolesques com quan un noi el va obligar a besar una bandera espanyola a Dinamarca o quan un altre jove es va tatuar la seva cara a la natja.

Ara, doncs, la darrera situació que ha fet esclatar Puigdemont ha estat que una empresa andalusa de pernils hagi utilitzat el seu cognom per crear ‘Pig Demont' i que s’ha servit de la seva cara per caracteritzar-lo com un porc. El cap de files de Junts per Catalunya, en aquest sentit, ha mostrat el seu rebuig denunciant l’empresa.

Puigdemont denuncia l’empresa ‘Pig Demont’

Creu que s’està vulnerant la seva imatge i el seu honor. Així mateix, doncs, l’advocat de l’expresident català, Jaume Alonso Cuevillas, ha informat a TV3 que presentaran una querella contra l’empresa que fa mofa del cognom del cap de files de Junts per Catalunya.

El cert, però, és que el logotip de la botiga andalusa parla per si sol. En aquest, es pot veure la cara d’un porc amb el pentinat i les ulleres de l’expresident Puigdemont.

Carles Puigdemont, en una entrevista amb el periodista Jordi Évole
Carles Puigdemont, en una entrevista amb el periodista Jordi Évole | La Sexta

 

L’empresari defensa que el logotip no emula Puigdemont

Alberto González, entrevistat per la Cadena COPE, al·lega que, tot i que s’hi assembla, el porc no és Carles Puigdemont. «Jo el tinc molt similar, la ratlla més baixa. I això no es Corea del Nord on hi ha uns tipus de cabells establerts. Que jo sàpiga ell no ha de tenir la propietat d’aquests cabells», ha explicat l’empresari andalús.

Imatge d'una campanya de la marca andalusa
Imatge d'una campanya de la marca andalusa | Pig Demont

 

Explica, així mateix, que ‘Pig Demont’, no fa referència a l’expresident de la Generalitat. «El logo no reflecteix la seva imatge i es pretenia anomenar porc de muntanya. De fet, ve d’una localitat muntanyosa de Màlaga. No hi havia cap altra intenció més enllà».


Comentaris

envia el comentari