rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Puigdemont s'empadrona en una luxosa mansió de Bèlgica

Les autoritats li van oferir un temps per empadronar-se i així poder quedar-se al país belga
 

S'han conegut més detalls de la vida que porta l'exvicepresident del govern català, Carles Puigdemont, a Bèlgica d'ençà que va marxar amb altres dels seus exconsellers. L'independentista s'ha empadronat a una preciosa mansió d'increïbles dimensions, com ha decobert Telecinco.

  

Les autoritats van donar-li temps fins al 30 de gener per empadronar-se i així regularitzar la seva situació amb aquest domicili que li permetria quedar-se al país belga. Gràcies a una amiga seva, qui li hauria proporcionat un habitatge, ja ho ha pogut fer. Es tracta d'una gran mansió que està situada a la localitat de Sint Pauwels i que es troba a 54 quilòmetres de Brussel·les.

L'espectacular domicili 

L'exterior de la mansió destaca per la verdor i l'agradable sensació de naturalesa que desprèn, gràcies a un jardí de 2,5 hectàrees on no hi falten ni arbres ni animals. D'entrada ja sona bé, però l'interior encara és més espectacular. La mansió té 1.000 metres quadrats, alts sostres i el terra és de pedra natural. Disposa de dues plantes, unes golfes i cinc habitacions.

 

Tant l'habitació principal com el menjador són molt amples i aquesta última sala disposa d'una taula gran i una altra més petita al costat. Pel que fa a la cuina, destaca la seva blancor a conjunt amb la façana de la mansió.

 

La mansió de la seva amiga, que és belga i el coneix des de «fa molts anys», és de lloguer i es ven per un valor de 900.000 euros, segons ha pogut saber 'El programa de Ana Rosa'.

 

El jardí de 2,5 hectàrees de la mansió de Puigdemont | Telecinco

Una estança per determinades ocasions 

D'altra banda, els seus veïns l'haurien vist a la mansió tots els caps de setmana i alguns dies el van veure amb la seva família i amics, encara que aquest no seria el seu domicili habitual, així com ha assegurat la propietària que ha dit que tan sols va «en determinades ocasions». «Quan està ell, sempre hi ha dos cotxes aparcats a l'entrada amb personal de seguretat» assegurava un veí al reporter del citat programa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris