YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les quatre claus ocultes de la cancel·lació de '¡Qué tiempo tan feliz!'

Les Campos estan passant per un moment difícil

Les Campos han rebut un cop molt dur | Cedida

1. La venjança de Paolo Vasile: Paolo Vasile, president de Mediaset, s'ha afartat de l'actitud de María Teresa Campos, que en alguns debats de 'Las Campos' ha protagonitzat enfrontaments amb diferents col·laboradors. Un exemple va ser el seu retorn al magazín, ja que va prohibir a Mila Ximénez expressar-se amb llibertat.


2- La crisi al programa: La situació inestable a Telecinco, que ha provocat el traumàtic canvi de programació del 'Deluxe', ha acabat en part amb '¡Qué tiempo tan feliz!' perquè a ningú se li escapa que el programa s'ha convertit en prescindible. En aquest sentit, destacar que el cinema ha millorat la franja al voltant de dos punts a la tarda del diumenge. És a dir, el cinema que no s'estrena, amb un cost residual, fa més audiència que el seu programa, que mai ha tirat coets en el share, però que en els últims mesos s'havia mogut per sota de la mitjana de la cadena. Al magazín nostàlgic el podrien seguir altres moviments: 'Mujeres y hombres y viceversa' podria córrer perill i 'Gran Hermano' podria anar aparcat a la nevera davant del seu desgast.

3- Producciones Mandarina: La que va ser productora de confiança de Telecinco fa una dècada, ara ha caigut en desgràcia dins de Mediaset. La factoria de Santiago Botello i Pedro Revaldería ha vist com el seu últim magazín amb vida cau per la borda, sumant-lo a la llista de fracassos com 'Aquí Paz y después Gloria', 'Piratas', 'La noche de las mentes criminales' o 'Hazte un selfi'.


4- Forçar a les Campos: '¡Qué tiempo tan feliz!' s'havia convertit en el refugi perfecte per a María Teresa Campos, Terelu o Bigoti Arrocet, que passen per dificultats econòmiques. Ara la família haurà de buscar alternatives per fer caixa.


Comentaris

envia el comentari