Quatre senyals inequívocs d'infidelitat en una parella

Segons un estudi, el 70% dels matrimonis patirà una infidelitat en el futur
Quatre senyals que indiquen una infidelitat | Cedida

 

La confiança és la base de tota relació sentimental, i una vegada entrats en el joc de les sospites i els cels, tot comença a desestabilitzar-se. Tot i així, no totes les sospites són infundades, i és que, segons un estudi de l'empresa Sexual Health Australia, el 70% dels matrimonis patirà una infidelitat. Per demostrar-ho, tan sols s'ha de comprovar l'enrenou que hi va haver quan un grup de pirates informàtics va desvelar la identitat de milers d'usuaris d'Ashley Madison, una pàgina web de cites d'Internet. 'El Huffington Post' ens ofereix una llista amb quatre senyals que indiquen que la nostra parella ens és infidel. Encara que, probablement, no sospitis, hauries de saber quins són. 

— Augmenten les seves absències: pot semblar una obvietat, però aquest és el senyal més evident que alguna cosa rara està passant.

 

— Augmenta la distància emocional: Es tracta d'una altra senyal evident, però pot ser també un detonant del fet que la nostra parella busqui complicitat fora de la relació o del matrimoni. «Si comences a percebre que potser la vostra vida sexual no és el que era, si has viscut queixes i discussions poc justificables, o si la teva parella comença a treure't errors... Poden ser senyals que indiquen que té una aventura», explica l'experta sexual Elisabeth Shaw. 

 

Secretisme quan està al telèfon: No hi hauria d'haver cap secret en una parella, i és que la comunicació és la clau per aconseguir benestar emocional per als dos. 

 

Passa del tema molt ràpid: «Si et preocupa, fes-li preguntes sobre el seu comportament», assegura la doctora Shaw. «Si no hi ha cap aventura pel mig, la teva parella intentarà tranquil·litzar-te, i es preocuparà pel fet que et sentis així. Pot ser que mostri una actitud de 'si penses això, què li passa a la nostra relació? Ho hem de solucionar'».