IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Quatre trucs molt pràctics per guardar les sabates sense ocupar espai

Amb algun d'aquests mètodes, trobar el teu calçat preferit ja no serà un problema

Los cuatro mejores trucos para organizar y guardar tus zapatos
Els quatre millors trucs per organitzar i guardar les teves sabates.| Cedida

Arriba el moment del canvi d'armari i, per tant, el moment d'afrontar un problema molt comú: com organitzar les sabates i on guardar-les. I és que encara que sembli una qüestió intranscendent, el calçat és una de les coses que més provoca més maldecaps —sobretot si l'habitatge on vivim la compartim amb la nostra parella o amb els nostres familiars o amics— a causa del gran espai que ocupen. Un problema que, afortunadament, té fàcil solució si seguim alguna d'aquestes quatre tècniques que han estat recopilades per 'Rolloid'.

1. Un tauló o calaix sota el llit: Utilitzar una base ferma i espaiosa amb rodes —que fins i tot podem col·locar nosaltres mateixos— és una de les opcions més recorregudes, precisament perquè ocupa un lloc que, en cas contrari, estaria buit. Una forma perfecta i molt pràctica d'optimitzar l'espai per la qual podem apostar a qualsevol moment.

Guárdalos bajo la cama sobre una tabla
Guarda-les sota el llit sobre un tauló. Rolloid

 

2. Aprofitar un bagul: Són molts les llars en els quals hi ha algun bagul que pràcticament no s'utilitza. Aquest espai es pot redissenyar i convertir-ho en un lloc en el qual guardar les sabates d'allò més pràctic. Si a més vols tenir-les ordenats, tan sols hauràs de cobrir les parets amb bosses classificadores que t'ajudaran a trobar-les més fàcilment.

Rediseñar un baúl para convertirlo en un guardazapatos
Redissenya un bagul per convertir-lo en un guarda sabates. | Rolloid

 

3. Convertir una prestatgeria en un guarda sabates: Potser no és l'opció més estètica, però per descomptat sí que és una de les més pràctiques. Qui no té a casa alguna prestatgeria sense utilitzar o amb elements de decoració que podrien col·locar-se en un altre lloc? Aprofitar l'espai d'aquesta manera és una opció molt pràctica i, sobretot, perfecta per aquells que prefereixin tenir el seu calçat a la vista i a mà.
 

Aprovecha las estanterías libres para colocar los zapatos
Aprofita els prestatges lliures per col·locar-hi sabates. | Rolloid

 

4. Cilindres classificadors: En moltes botigues poden trobar-se per un preu molt econòmic uns cilindres ideals per guardar les sabates per parelles. A més, aquests objectes es poden col·locar de diferents formes i en diversos llocs, amb un resultat bastant pràctic: pots col·locar-los uns damunt d'uns altres en un racó buit de la casa, o fins i tot en files en la part inferior dels armaris.

Tubos cilíndricos para organizar zapatos
Tubs cilíndrics per organitzar sabates. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari