El que diu la signatura de la nostra personalitat

El que diu la signatura de la nostra personalitat. | La Bioguia
 

 

Hi ha tantes signatures com persones, i solen amagar més trets de personalitat dels que imagines. Amb cada traç es pot endevinar molt d'una persona, fins i tot els aspectes més inconscients. La grafologia és la ciència que estudia aquests traços i el grafòleg l'expert que s'encarrega d'interpretar-los, encara que no fa falta ser cap expert per endevinar els aspectes més bàsics. La Bioguia recull aquesta llista de factors que desvetllen traços de la teva personalitat, així que prepara paper i bolígraf per analitzar-te.

Ubicació a la fulla: El lloc que s'escull en el paper per estampar la teva signatura pot aportar trets molt generals. Les persones que trien el marge superior dret són més tímides i reservades. Els qui signen en el marge central superior són més centrats i cautelosos, mentre que els qui ho fan en el superior esquerre solen ser persones amables i tranquil·les. Si algú estampa la seva signatura al centre, amb quasi total seguretat serà una persona distant i observadora. El centre a la dreta és l'espai habitualment escollit per les persones ambles i extrovertides. Finalment, la cantonada inferior correspon a persones distants i tancades.

Grandària: Comptat i debatut, a major grandària, més extrovertida és la persona. La grandària normal és entre 12 i 18 mil·límetres.

El que diu la signatura de la nostra personalitat. | La Bioguia

Llegibilitat: Si una signatura es pot llegir amb total claredat, la persona que la traça sol actuar amb franquesa i sinceritat. Les signatures il·legibles corresponen a persones desconfiades. Si només s'entenen les inicials significa que la persona es pren el seu temps a donar la seva confiança.

Inclinació: Contra més ascendent sigui una signatura, més exigència s'imposarà aquesta persona. La signatura cap avall significa apatia i resignació. Una signatura horitzontal indica una personalitat equilibrada.

Forma: Les línies corbes són pròpies de les persones amb gust per l'estètic, l'amabilitat i els modals. Les línies rectes i anguloses indiquen pragmatisme i ordre.

Presència del nom: Posar les lletres del nom en la signatura és un factor important. Segons es representi el nom propi o els cognoms, se li dóna més importància a l'aspecte personal o a l'àmbit familiar.

El que diu la signatura de la nostra personalitat. | La Bioguia

Majúscules: Sol ser un aspecte lligat a l'autovaloració. Si es poden observar unes inicials en majúscules i grans existeix una autovaloració real. Si per contra hi ha absència de majúscules, pot ser símptoma d'humilitat.

Adorns: És un dels aspectes que més caràcter i personalitat dóna a la signatura. Una falta total de rúbriques i adorns representa una personalitat transparent i clara, que es mostra tal qual és. Un traç que envolta les lletres revela una cerca de protecció, igual que una c oberta cap a la dreta. Els gargots i remolins solen donar-se en les personalitats excèntriques i originals. El subratllat indica seguretat, mentre que una signatura regressiva representa una personalitat que busca seguretat. Un punt innecessari o fora de lloc revela reflexió i prudència.

Precisió del traç: Es relaciona amb el temperament de la persona, la passió per la vida. Un traç més lleuger indica un temperament més subtil, que passa desapercebut.

Amb tota aquesta informació ja es podria analitzar una signatura i extreure multitud de conclusions. Solament fa falta posar-ho en pràctica, amb la teva pròpia signatura o la d'uns altres. També pots fer un test ràpid de la teva signatura fent clic en aquest enllaç.


Comentaris

envia el comentari