IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Què signifiquen les línies del teu canell?

Poden predir el teu destí

Imatge de les línies del canell. Foto: Cedida

 

Intentar esbrinar el futur de cadascú és una tradició que ha perdurat durant molts segles. Sovint, s'ha relacionat amb l'art de llegir les mans o de llegir les cartes del tarot, però avui us presentem un nou sistema: llegir les línies del canell. El primer que hem de fer és estirar la mà amb el palmell cap amunt, prémer el puny i moure una mica el canell. Llavors has de tornar a allargar la mà i observar que al canell et surten unes línies ben definides. Si en tens quatre, ets una persona amb sort, cada línia són 30 anys de vida. El significat de cadascuna és el següent:

- Primera línia, la salut. Si tens aquesta línia recta i profunda, vol dir que tindràs bona salut al llarg de la teva vida, però si és irregular o curta has de pensar a canviar alguns hàbits de vida per no tenir problemes.

- Segona línia, l'èxit. Aquesta marca el teu èxit personal i les riqueses materials que obtindràs. Si l'anterior era curta i aquesta no, vol dir que has superat els problemes que tenies.

Tercera línia, la influència. Amb una línia molt marcada, seràs una persona molt influent en algun àmbit de la teva vida, més enllà del professional.

- Quarta línia, la força. Aquesta línia és poc usual, si la tens, vol dir que passaràs dels 100 anys de vida i tindràs molta descendència.


Comentaris

envia el comentari