Quim Gutiérrez en la presentació de la pel·lícula 'Te quiero, imbécil' el 21 de gener del 2020

Quim Gutiérrez, el David de 'El cor de la ciutat', es casa

L'actor i la model, Paula Willems, fa quatre anys que van començar la seva relació

Sonen campades de boda. El conegut actor català, Quim Gutiérrez, i la model, Paula Willems, han decidit fer un pas endavant en la seva relació i passar per l'altar. Després d'una relació de quatre anys, bastant discreta, Gutiérrez i Willems s'han compromès, segons avança en exclusiva 'Hola'.

La model, de 22 anys, i l'actor de 38, han fet poques aparicions públiques al llarg de la seva relació, però sí que ho han fet en esdeveniments importants com la  gala dels premis Goya  on van aparèixer junts ara fa dos anys. El barceloní i la model comparteixen diverses aficions en comú i de fet, l'any passat, se'ls va veure gaudint plegats del Festival Mad Cool.

Quatre anys de discreció

Quim ha confessat en diverses ocasions que és molt reservat amb la seva vida privada quelcom que podem confirmar, ja que en quatre anys han estat enxampats pels paparazzis en comptades ocasions. En aquest sentit, a les xarxes socials tampoc hi ha ni rastre de la seva relació i a més, la granadina té el seu Instagram personal en privat però segons explica la revista citada anteriorment, la model lluiria un anell ben gran de compromís.

La notícia arriba quan tots dos estan travessant un bon moment professional. El guanyador del Goya a Millor actor revelació per 'AzulOscuroCasiNegro' ha estrenat el film 'Te quiero, imbécil' i també apareix a la sèrie de Netflix 'El vecino'. D'altra banda, Willems va ser escollida com a model revelació pel jurat del Premi L'Oréal en la 63a edició de Mercedes-Benz fashion Week Madrid, el 2016. Una feina que compagina  amb el món 'fitness', ja que ha estudiat Activitats Físiques i Esportives, Nutrició.

Ara per ara no es coneixen detalls sobre la boda, simplement que la parella ha decidit fer el pas. No obstant això, veient com han estat aquests quatre anys de ben segur que la discreció serà l'ingredient secret d'aquest enllaç.

També et pot interessar...