Quim Masferrer visitant un nou poble per al seu programa

Vídeo: Quim Masferrer es queda nu a 'El Foraster'

Una imatge típica de l'estiu en un paisatge totalment hivernal

En aquest cas no estem parlant en un sentit figurat ni ens referim a un eufemisme. En l'episodi d'aquesta nit de 'El Foraster' i que  estava dedicat a Llívia, Quim Masferrer visitava aquest poble de muntanya, gaudint d'uns paisatges nevats, dignes de ser estampes de postals.

Com sempre, Masferrer s'apropava amb certa innocència a la gent del poble per a descobrir totes les interioritats de la zona, però la sorpresa l'acabava donant ell quan ningú ho esperava. Després de veure'l esquiar, de fer una ruta amb raquetes i de visitar el municipi de nit, s'aventurava gairebé per casualitat al que seria el moment més sonat de tot el capítol.

Quim Masferrer perd la roba

El presentador ha acompanyat a un dels protagonistes del programa a visitar unes aigües termals. En un primer moment no sabíem si es banyaria o no. Però finalment apareixia del vestuari amb un banyador vermell i sorprenia els espectadors. La imatge era del tot curiosa. Temperatures sota zero i Masferrer en banyador, descalç i banyant-se. Per si no n'hi hagués prou, després  ha participat també en banyador en una guerra de flocs de neu amb uns joves del municipi.

També et pot interessar...