Quin és el millor barri per comprar un pis a Barcelona?

Diagonal Mar és una opció ideal per comprar un pis a Barcelona. | María Carpinté / Pixabay

 

El mercat immobiliari s'està recuperant, sobretot en aquelles zones on creix l'interès per la compra, com pot ser en ciutats com Barcelona. L'atractiu turístic de la ciutat i la qualitat de vida que s'hi troba ha fet créixer l'interès per la compra de pisos. En zones com Diagonal Port, l'Eixample o el Gòtic, els preus estan gairebé a tocar dels que hi havia abans de la crisi econòmica, i el nombre de vendes ha augmentat aquest últim any.

Per exemple, els pisos Diagonal Mar tenen un preu mitjà de 8.000 euros el metre quadrat. Una de les raons de la recuperació del sector immobiliari en aquesta zona és precisament el desenvolupament que ha viscut en els darrers anys aquest territori i l'interès creixent de la gent per tenir un habitatge allà. És una zona residencial, cada vegada menys industrial, ben connectada amb el centre i on hi ha habitatges a Diagonal Mar de disseny, nous i ben equipats.

Però per sobre de Diagonal Mar hi ha la zona de l'Eixample Dret, zona on el metre quadrat està al voltant dels 8.250 euros de mitjana. En tercer lloc hi ha les Corts, un barri residencial on viuen molts barcelonins i que també està experimentant un augment en l'interès per la compra. Sens dubte aquestes són les tres zones que avui dia criden més l'atenció als compradors. Després d'aquests tres barris el segueixen Sarrià-Sant Gervasi i el Born, on els preus estan al voltant dels 7.500 euros el metre quadrat de mitjana. Més enllà de les dades, si estàs pensant a comprar una casa, algunes de les zones més recomanades són l'Eixample, sobretot la part dreta, ja que és una zona ben connectada, amb pisos renovats i bastant residencial. És cèntrica però alhora t'allunyes del soroll dels turistes.

En segon lloc, Diagonal Mar, un barri cada vegada més modern i amb molt bones connexions a la resta de zones de la ciutat. Tot i que els preus estan més alts que en altres llocs pots trobar promocions a Diagonal Mar per a pisos en venda en aquesta zona. Et recomanem aquesta zona sobretot si tens família perquè és residencial, plena de famílies joves. Compta amb el tercer parc més gran de la ciutat i la majoria d'immobles són nous, i pots, fins i tot, trobar habitatges en venda a Diagonal Mar d'alt nivell. Una altra de les zones recomanades també per a famílies és precisament les Corts, un barri molt ben comunicat i amb molta tranquil·litat i amb botigues i serveis al seu voltant. Hi ha moltes places al voltant i molts comerços locals per als amants de les botigues de tota la vida.

Una altra de les opcions que et recomanem si tens més diners per gastar i buscar una zona realment residencial, és Pedralbes. Tens els jardins del Palau de Pedralbes i el parc de Cervantes al voltant, llocs esplèndids de la ciutat. La qualitat de vida i l'ambient són dels millors de la ciutat. I encara que les construccions són més antigues, són de molt bona qualitat. Molts dels pisos, a més, s'han reformat recentment o tenen gran potencial per fer reformes. 


Comentaris

envia el comentari