Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia

La suposada traïció entre Sara Carbonero i Iker Casillas

Iker Casillas podria haver estat infidel i Sara Carbonero ho hauria acceptat


Sara Carbonero i Iker Casillas han fet oficial la seva ruptura després de diversos rumors. Per si no n'hi hagués prou, també s'ha revelat que l'exporter podria haver traït a la seva dona i «acabar en mans d'un notari».

La suposada traïció

Al llarg d'aquesta setmana, s'ha parlat molt sobre la relació entre Sara Carbonero i Iker Casillas. De fet, el diari 'ABC' ha arribat a publicar que la parella tenia previst anunciar la seva separació abans que la periodista fos operada el 5 de febrer. No obstant això, davant l'imprevist, es va decidir donar prioritat a la salut de la presentadora.

Ara bé, tot i que la notícia de la ruptura ha commocionat a mig país, hi ha una altra notícia que ens ha sorprès: una traïció que podria haver provocat el principi de la fi. Així doncs, l''ABC' assegura que hi ha diverses causes que podrien haver desencadenat la ruptura.

D'una banda, el fet que Iker Casillas, com va reconèixer públicament, no hagués estat a l'altura en la malaltia de la seva dona. I, d'altra banda, «un possible desengany que va patir Sara en assabentar-se d'una traïció».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Més dades sobre la traïció

El programa 'Sálvame' s'ha fet ressò de la suposada traïció que ha publicat l''ABC'. En concret, ha estat el col·laborador Antonio David Flores qui ha volgut aprofundir en l'assumpte.

Així, ha exposat que «la informació que conec per part de gent molt propera a ells, és que això va començar fa un any i mig, aproximadament». De la mateixa manera, ha afegit: «Ja es deia que quan arribessin a Espanya, confirmarien la ruptura. Què ha passat? Que els problemes de salut han retardat la ruptura».

Antonio David Flores al plató de Supervivents
Antonio David Flores ha donat més detalls sobre la suposada traïció | GTRES

En aquest punt, el col·laborador ha manifestat que la traïció «és una història que si es coneix públicament seria un detonant. És un tema personal (...) una dada que Iker l'hi explica a Sara i Sara ho accepta».

La presentadora, Carlota Corredera, li ha preguntat a Antonio David si aquesta traïció podria fer referència a una tercera persona. I ell ha respost així: «Podria ser. El 'notari' és en sentit figuratiu». A més, ha afegit: «El fet que aquest fantasma del passat surti a la llum, podria haver provocat la inestabilitat de la parella. Però insisteixo, els seus amics ja deien que la ruptura es faria oficial quan tornessin a Espanya».