YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rafa Mora acusa el marit de Lydia Lozano de ser «un bavós» amb Mónica Hoyos

El tertulià ha sorprès tothom amb aquestes paraules després de l'enfrontament entre l'ex de Carlos Lozano i la col·laboradora

Lydia Lozano y Mónica Hoyos en 'Sábado Deluxe'.
Lydia Lozano i Mónica Hoyos a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

Mónica Hoyos va tornar a ser protagonista al plató de 'Sábado Deluxe'. L'exdona de Carlos Lozano tornava al programa de Telecinco, i es convertia en el focus d'una de les polèmiques de la nit. I és que després de les múltiples discussions que ha tingut amb Lydia Lozano a plató i que ella i Rafa Mora insinuessin la setmana passada que Charly podria haver sigut infidel a Lydia, el polígraf va desvetllar tota una trama entre l'extronista i Hoyos.

El detector de mentides va confirmar que Rafa i Mónica estaven conxorxats per parlar malament de Lydia i el seu marit.   

El poli de 'Sábado Deluxe' reveló que Rafa Mora y Mónica Hoyos estaban compinchados
El polígraf de 'Sábado Deluxe' va revelar que Rafa Mora i Mónica Hoyos estaven conxorxats | Telecinco

«Conxorxat és que tu quedes amb una persona abans d'entrar pactant el que has de dir, i jo aquell dia en cap moment parlo amb Mónica» provava de defensar-se l'extronista després que el polígraf confirmés que mentia. «Tres dies abans, vam sopar a un restaurant de la Moraleja, amb uns amics, i la veritat és que allà em va explicar moltes coses», acabaria confessant Mora. 

Mónica hauria assegurat a Rafa en aquesta conversa que disposava de molta informació sobre Lydia i que per aquest motiu no entenia com la col·laboradora podia atacar-la tant a televisió: «Com pot ser que Lydia em clavi tanta canya si sap perfectament que sé un munt de coses sobre ella? Al final està tensant la corda... no entenc com aquesta dona s'arrisca tant.»

Charly, «excessivament afectuós» amb Mónica Hoyos

La polèmica entre tots tres no va acabar aquí, ja que Mora encara es guardava una última informació: «M'ha dit que uns dels cops que van sortir i que anaven contents, Charly com que era excessivament afectuós amb ella. Com ho diria... que era una mica bavós.» 

TLydia Lozano amb el seu marit Charlie
TLydia Lozano amb el seu marit Charlie | Arxiu

 

Les acusacions de Rafa cap al seu marit, van desconcertar a Lydia, qui a més sentir-se molt ofesa, no s'acaba de creure el que havia dit el seu company. La col·laboradora, mentre esbotzava un somriure irònic va afirmar: «Estava a punt de parlar, però no parlaré», confirmant que no donava cap credibilitat a Mora i acusant Mónica de 'fer-se un Maribel Sanz».                                                           


Comentaris

envia el comentari