TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

URGENT

🚨 Suspenen les classes a diverses poblacions ebrenques arran del fort temporal

Rafa Mora esmenta per primera vegada la possibilitat de ser pare al costat de Macarena al seu Instagram

L'assessor de l'amor a 'Mujeres y Hombres Y Viceversa' passa per un gran moment sentimental amb la seva parella
Rafa Mora y Macarena Millán | Instagram

 

Rafa Mora passa per un gran moment personal. En el pla sentimental està millor que mai al costat de la seva noia Macarena Millán, amb la qual porta ja bastant temps. La parella va passar per una crisi fa uns mesos però després de la seva reconciliació a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' sembla que la cosa va molt millor. Tant és així que un comentari publicat pel mateix Rafa Mora al seu compte d'Instagram ha fet encendre totes les alarmes per un possible futur embaràs de la seva parella.

¿Pares molt aviat?

Diem futur embaràs, i és que no, Macarena no està encara embarassada, però per primera vegada Rafa Mora ha parlat de la possibilitat que això acabi passant. «Decidit! Si mai tenim un nano serà futbolista», són les paraules que l'assessor de l'amor ha penjat al seu compte d'Instagram.

Aquest missatge acompanyava un vídeo que Rafa ha pujat a la seva xarxa social. En ell es pot veure a la seva noia, al costat de més persones, en un poliesportiu amb una pilota de futbol. Macarena corre decididament cap a la pilota des d'aproximadament la meitat del camp, la xuta i aconsegueix marcar un gol, passant la bola per sobre del porter.

 

 

Una impressionant gesta que ha portat Rafa a escriure aquestes paraules, fent referència a com de bé  podria donar-se-li el futbol a un futur fill dels dos, veient el que acabava de fer la seva noia.

Després d'aquesta afirmació de Rafa, són moltes les persones que ja pensen en la parella tenint un fill, i és que el bon moment pel qual passen porta a pensar als seus seguidors que alguna cosa així podria passar ben aviat.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris