rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Rafa Mora, sobre Gustavo González: «Ha comprat el silenci mediàtic de la seva exdona»

El col·laborador de 'Sálvame' va carregar durament contra l'acció de Gustavo González
Rafa Mora i Gustavo González a Telecinco | Telecinco

 

Gustavo González segueix sent el protagonista absolut dels serials de Telecinco. El col·laborador de 'Sálvame', que dissabte passat va sotmetre's al 'polideluxe' de 'Sábado Deluxe', va explicar més detalls sobre la seva relació amb María Lapiedra. 

 

Gustavo, de fet, ha respost així a les crítiques de Rafa Mora sobre la seva vida amorosa i respecte als acords que havia arribat amb la seva exdona després d'arreglar el divorci. Rafa Mora, en aquest sentit, va assegurar a 'Sálvame' que el paparazzi havia arribat a comprar el silenci mediàtic de la seva exdona.

 

«Per mi és molt complicat explicar això perquè sé que a en Gustavo li farà molt de mal», va relatar Rafa Mora mentre al·legava: «El motiu pel qual Toñi, l'exdona de Gustavo, no ha sortit als mitjans —segons María Lapiedra—, és perquè en Gustavo ha comprat el seu silenci per 100.000 euros».

«Si és la meva exdona... M'estàs dient que l'he comprat amb els diners dels dos?», va replicar el mateix Gustavo mentre confessava que havia arribat a replantejar-se la seva relació amb María Lapiedra després del seu controvertit comportament a 'Supervivientes 2018'.
 

Gustavo González va plantejar-se deixar-ho amb María Lapiedra 


«M'he plantejat moltes vegades partir peres amb la María per les constants faltes de respecte reiterades a la meva família», confessava Gustavo mentre afegia que espera «que canviï» d'actitud.

 

María Lapiedra i Gustavo González a 'Sábado Deluxe'  | Telecinco

 

El paparazzi, però, va mostrar-se «molt molest» amb María Lapiedra, ja que aquesta acostuma a faltar-li el respecte constantment a 'Supervientes' amb les declaracions de menyspreu per al mateix Gustavo i la seva exdona.

 

«Em molesta molt que ella no doni cara per mi», va explicar el controvertit col·laborador de 'Sálvame' mentre al·legava que «quan es queixa que no la defenso, sempre dic que és perquè ella m'ha defensat molt poc. Ha permès, fins i tot, que em ridiculitzin».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris