Primer pla de Rafa Mora

Rafa Mora prega a Paolo Vasile una altra oportunitat: a punt de ser acomiadat

Rafa Mora demana clemència després que hagin exigit el seu acomiadament

Rafa Mora està perdent l'escassa confiança que encara li continuen donant els seus caps perquè sigui cada tarda al plató de Sálvame. El col·laborador valencià sap que la seva continuïtat al programa de La Fábrica de la Tele s'aguanta per fil. Les darreres crítiques que ha rebut a través de les xarxes socials han estat tan nombroses que el programa se n'ha plantejat la continuïtat. Mediten si el tertulià ha de seguir asseient-se en una cadira que, segons passen els dies, perilla seriosament per al xicot de Macarena Millán.

Rafa Mora al límit després de ser assenyalat de la pitjor forma

El cas és que la situació de Rafa Mora al longeu programa de Telecinco travessa un dels seus moments més delicats. L'exconcursant de Mujeres y hombres y viceversa n'és conscient.

La veritat és que els caps estan cansats que l'audiència l'assenyali amb el dit i l'acusen, entre altres coses, de comportaments masclistes. També, de fer comentaris homòfobs, cosa que va denunciar fa uns dies Miguel Frigenti en ple directe.

Rafa Mora
Rafa Mora podria veure com acaba la seva etapa televisiva. | MEDIASET

A més de preguntar a l'audiència per l'opinió que tenen de Rafa Mora, la direcció de Sálvame ha decidit el següent: ha de complir una sèrie de premisses si vol continuar sent col·laborador d'ara endavant. Per a l'amic de Kiko Matamoros, treballar en un programa top com Sálvame és «un somni». No vol desaprofitar l'oportunitat de seguir immers en un format que ja és història de la televisió.

El valencià rep un toc per la seva actitud a plató

La realitat és que, veient el panorama que es presenta a Rafa, l'únic que desitja el valencià és treballar sense ser sempre el focus d'atenció.

A més, s'estaria plantejant el seu futur perquè el que menys vol és que els seus pateixin veient-lo entre l'espasa i la paret. No obstant això, encara és a temps de posar remei a aquesta complicada situació en què s'ha vist embolicat.

Els caps de Sálvame tenen una cosa totalment clara: o Mora modifica la seva actitud o deixarà de treballar al programa de forma immediata. La veritat és que la direcció ha decidit prendre mesures. Encara més, si és possible, després de veure en una enquesta a les xarxes socials que  una gran part dels espectadors de Telecinco va donar l'esquena al valencià.

«Ahir vaig arribar a casa força malament, estava sol, perquè Macarena és a Barcelona per feina. Vaig començar a trobar-me malament, vaig tenir ansietat, em va provocar arcades», confessava davant Terelu Campos i Adela González.

Rafa Mora podria apartar-se'n si veu patir els seus

D'altra banda, a Rafa Mora se li va proposar aquest dimecres fer una sessió d'assessorament per veure la seva situació des d'una altra perspectiva i hi ha accedit.

«Els he dit que estic bé, que és normal que aquestes coses m'afectin i que intentin que no els afecti perquè m'estarien obligant a prendre una decisió que no vull». Així s'expressava davant l'opció de marxar del programa que li ho ha donar tot aquests últims set anys. Això sí, no descarta en cap cas que pugui tornar als seus «orígens» en què treballava com a guarda portuari.

«Estic complint un somni, però si això serà el dia de la marmota, si ho passaré malament jo i els meus, que veig la meva mare malament, veig la meva germana malament, la meva parella, etc. Penso, tot això és necessari?», ha dit afligit en una de les pitjors tardes de Rafa a Telecinco.