YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rafa Mora s'ensorra a 'Sálvame' recordant el moment més dur de la seva vida

El col·laborador ha trencat a plorar en recordar la mort prematura del seu oncle i ha confessat quin era el seu somni quan era un nen

Rafa Mora ha estat a punt de ser expulsat de 'Sálvame'
Rafa Mora ha estat a punt de ser expulsat de 'Sálvame' | Telecinco

 

Rafa Mora no viu la seva millor època des que treballa a 'Sálvame'. La seva arrogància, els molts conflictes que ha tingut amb els seus companys i els seus menyspreus cap a ells ha fet que el programa poses en mans del mateix equip de col·laboradors i del públic la seva continuïtat en el mateix.

Tot i aquest mal moment, l'extronista de 'MYHYV' continuarà formant part del programa de Telecinco després que els seus companys votessin a favor de què segueixi treballant a l'espai de les tardes de Mediaset. Després d'aquest mal tràngol, Mora s'ha sotmès, per decisió del programa, a una sessió amb Cristina Soria, una 'coach' que ha fet aflorar tots els mals records del passat del col·laborador. 

La mort del seu oncle, el moment més difícil de Rafa Mora

Rafa va confessar al llarg de la conversa amb la professional que quan era petit, el seu ídol era el seu oncle Jesús, que era pastor d'ovelles, a qui considerava el seu ídol. La mort prematura d'aquest, va afectar molt a en Rafa que va començar a ficar-se en problemes.  

Rafa Mora se derrumba en su sesión con la coach Cristina Soria
Rafa Mora s'ensorra a la seva sessió amb la coach Cristina Soria | Telecinco

Mentre trencava a plorar, l'exconcursant de 'Supervivientes' confessava: «La vida em va arrabassar al meu oncle i em vaig tornar un noi una mica rebel». Que el seu pare treballés fora i el fet de viure amb la seva germana, la seva mare i la seva àvia, va ajudar al fet que Rafa trobés a faltar una figura paterna i que hagués d'exercir massa jove el rol d'home de la casa. 

Aquesta situació el va portar a crear la imatge de «noi dur» que encara manté avui en dia. Mora lamentava que a causa d'això, els seus companys i el públic no el coneguin realment: «Com que no m'he mostrat tal com sóc, tampoc he permès que ells em coneguin realment». 

La sessió va continuar amb les confessions per part de Rafa que se sent una mica «desprestigiat» per no ser periodista com els seus companys. L'extronista també es va comprometre a treure's la «cuirassa» que porta sempre a sobre.


Comentaris

envia el comentari