Rafa Mora, criticat pels seus companys a ‘Sálvame’: «Ets més 'tonto' del que pensava»

Mora havia optat, minuts abans, per atacar durament María Lapiedra

Rafa Mora en una imagen de archivo
Rafa Mora, a 'Sálvame' | Telecinco

«Ets més 'tonto' del que pensava». Aquesta ha estat la duríssima crítica Gustavo González al controvertit i polèmic Rafa Mora en la darrera pugna de 'Sálvame'. Tot plegat va passar quan ambdós col·laboradors del programa van encetar una disputa dialèctica sobre els conflictes de parella entre Carlos Lozano, Miriam Saavedra i Mónica Clots. 

La picabaralla entre l'extronista i el paparazzi va anar més enllà i quan Mónica Clots s'hi va afegir, Mora no va dubtar en atacar indirectament la parella de Gustavo González, María Lapiedra. «No defenses a la mare dels teus fills però defenses la Miriam, que et cau molt lluny». Les paraules, tot seguit, van ofendre de tal manera un Gustavo, que no va dubtar gens ni mica en carregar amb bala contra Mora: «Ets més 'tonto' del que pensava».

Rafa Mora y Gustavo González durante el último programa de 'Sálvame'
Rafa Mora i Gustavo González, a l'últim 'Sálvame' | Telecinco

 

La relació entre Mora i González, en peu de guerra

«'Tonto' és el que diu ximpleries», va explicar ràpidament Rafa Mora en veure's atacat pel paparatzzi. Les paraules, però, van ser aplaudides per molts dels companys del programa, que van optar clarament per fer costat a Gustavo González a la seva pugna amb l'extronista de 'Hombres y Mujeres y Viceversa'.

Gema López, per exemple, va recalcar que el mateix Mora ja havia tingut algun afer amorós sorgit de la televisió, com el que tenen Gustavo i Lapiedra. «Que pràctica que ets Gema! De veritat que vols comparar la meva relació amb la d'en Gustavo i la María», li retreia Mora mentre va esclatar: «La meva no feia stripteases per 8.000 euros i s'exhibia davant d'avis de 80 anys»

Rafa Mora y Miriam Saavedra durante el último programa de 'Sálvame'
Rafa Mora i Miriam Saavedra a 'Sálvame' | Telecinco

 

Miriam Saavedra qualifica Mora de «pallasso»

Saavedra, en sentir la duríssima crítica de Mora a Lapiedra, tampoc es va arronsar i va optar per insultar directament Rafa Mora. «No deixaré que aquest pallasso em difami com ho ha estat fent aquest temps», va explicar. 


Comentaris

envia el comentari